- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alexw801
senior tag
válasz
szili.tamas1 #79284 üzenetére
Eléggé nem ismered őket.
Az a téma náluk, hogy hova mennyi befektetéssel lehet családi bevándorló vízumot kapni. Itt Magyarország a középmezőnyben van, pl. az USA mögött messze.
Aki itt van, esetleg nagyker vállalatot tart fent.
A bolti eladók vietnamiak vagy magyarok. -
alexw801
senior tag
G750 T00
Én valamikor felraktam CWM Recovery-ben telepítve a
gapps-jb-20130812-signed.zip -et.
Ez működött minden 4.2 ROM-mal. Most ...B611-ről ...4.7.1-re local update áttéréssel minden Google app működőképes maradt.
De ha igényes vagy, akkor biobio76 válaszolt #888 post-jában személyesen nekem, ezt a kimerítő választ lehet követni.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=89
Én nem sietek a CWM Recovery cserével és root szkript futtatásával, bármikor 10 perc alatt meg tudom csinálni, már többször megtettem. Szeintem július 16-án lesz újabb frissítés, az is érdekel. A tapasztalatokat meg olvasom az xda-dev. fórumon. Nagyon pörög! -
alexw801
senior tag
Jó félórája elérhető a hivatalos letöltési helyen az
EMUI2.3_G750-T00_4.7.1.zip file
Honor 3X-re, ami a hivatalos multilang. KitKat ROM. Kb. 990 MB. -
alexw801
senior tag
Nem tudom eldönteni. Ennek az app-nak a neve Vmall (magyarra van állítva a Honor 3X), és egy Huawei logo látszik. Megnyitva angol menü elnevezések jönnek elő, de a hirdetések mind full kínaiak. A Beállítások / Hálózati alalmazások / System applications / megjelenő listában az utolsó helyen "Vmall"-ként látszik.
Mivel 2 hetente akarom továbbra is frissíteni, nem mászok bele a kínai app-ok törlésébe, majd ha már nem jönnek újabb frissítések, akkor óvatosan. -
alexw801
senior tag
Belátom.
A Huawei hivatalos firmware része a vmall app, ott a most kapható verziókat hirdetik. A G750 T00 (2G/8G HD, amit én vettem) most nincs fent, hanem a 3X Pro kapható ugyanolyan áron, 1700 Yüan, 2G/16G FHD.
Van ott még vagy 3 féle 3C is, 800 és 1000 Yüan-ért.
Egy kolléganő most ment 1 hónapra dolgozni Shanghai-ba, őt a 2 SIM-es Ascend P7-re próbáltam rábeszélni. Itt a P7 1 SIM-es változata kapható, azzal jobban le tudja húzni a szolgáltató az vevőt, azért. -
alexw801
senior tag
"Nem írtál a gyári Firmware flashelésről. Stock recovery, install update from sd card ( bemásolt dload mappa, amiben benne az UPDATE.APP file ), nem talál semmit. MIt nem csinálok jól?"
El kell olvasni az xda-n írt itinereimet.
Huawei tabletem pl. úgy frissül, hogy üres SD-re másoljuk a dload/UPDATE.APP állományt, kikapcsolt tabletbe betesszük, és bekapcsoljuk. Ez teljesen bolond biztos eljárás, nem kell semmihez sem érteni.
Lehet úgy is frissíteni, hogy kikapcsolt telefonnál a 3 gomb hosszú (10 sec) nyomásával Stock Recovery-be lépünk, és azonnal indul a dload/UPDATE.APP -al a frissítés, feltéve, hogy ez az SD kártya gyökerében megtalálható, közben azt írja ki, hogy "Entry SD upgrade…”
-
alexw801
senior tag
Azért álltam le a hírekkel a Huawei Honor 3X-ről, mert a kutyát sem érdekelte ezen a fórumon. Talán drága (nektek).
Mint privátban írtam, ez a Honor 3X a legjobban ROM-olható telefon, rendkívül kutúrált, a gyári B611 ROM teljes magyar (is) és kiválóan megy. Egyetlen bug most a Google Maps leállása, de ez is meg fog oldódni, mert 2 hetente frissítik április eleje óta, a hivatalos honlapon. Akit zavar, korábbi Google Maps verzió fut rajta símán.
Ugyanakkor van néhány sajátosság:
1. Nem érdemes főzött vagy bizonytalan ROM-okkal vacakolni. Vigyázat, itt csak a G750 T00 verzióról van szó!
2. Ha kell a root, akkor érdemes a Stock Recovery-t lecserélni pl. rua1 (Tula, Oroszo.) CWM Recovery-jére. Erre sajnos SP Flash Tool a célszerű, kellenek a VCOM driverek, és csak a Recovery-t kell bepipálni a scatter fájlnál.
3. Ezután az UPDATE-SuperSU-v1.99r3 .zip-et bemásolni az SD kártyára, és CWM recovery-ben "install zip from SD card" és kész a root!
4. A Huawei féle update (előtte Stock Recovery visszaállítás és unroot szükséges!!!) kétféle lehet: OTA vagy Local update. Utóbbinál az SD kártyára kell másolni a dload mappát, benne az UPDATE.APP állomány (ez a ROM).
5. Csak a B6xx sorozatú ROM-ok soknyelvűek, igaz "developer" verziók, de nem gond, stabilak.Akit a részletek érdekelnek:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=84
#504, #578, #770 hozzászólásaimban igyekeztem munkafolyamat leírást adni. Legjobban biobio76 fórumtárs ért a dologhoz, de nem jól rendszerezi a mondanivalóját. -
alexw801
senior tag
-
alexw801
senior tag
válasz
Cyborg #76986 üzenetére
Nem kiutazom telefont venni, hanem időnként ott dolgozom pár napig, nem én fizetem a költségeket. Így költöm el a napidíjamat.
A standby időről orosz oldalon 9,5 napot írtak.
Kijelző időt nem nézem, mert van 2 PC-m és egy jó tabletem, ezért nem ezzel az eszközzel szoktam órákig kukkolni. Amúgy sem játszom, csak demo céllal unokáknak, arra meg a Talking Tom macska elég.
Szoktam viszont mobil hotspot funkciót hosszasan használni, de nem feltétlen akkuról, rádugom a töltőre. -
alexw801
senior tag
válasz
svgyula #76978 üzenetére
Nagy szöveg.
A Honor 3X kifogástalanul működött és működik a gyári ROM-mal. Egyszerűen sportból frissítem, nincs más telefonom, amivel szórakozhatnék, már mind megcsináltam és elajándékoztam / eladtam. Volt vagy 10 különféle 3 év alatt.
Amúgy értem én az érzelmeket, innen reménytelen ezt a telefont venni, olyan drága lenne. Más a helyzet Kínában személyesen a belső Yüan áron venni, ahogyan nekem sikerült. -
alexw801
senior tag
Itt kezdődik a komoly telefon (Huawei Honor 3X):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53478308
#770Havonta kétszer jön a B6xx ROM frissítés, ez fejlesztői verzió.
Mivel Recovery csere és root volt rajta, az OTA nem futott le, pedig letöltötte a 191 MB anyagot.
Ezután a B611 ROM-ot letöltve (682.53 MB) helyi frissítéssel 3 perc alatt kész volt, és a felhasználói adatok többsége (lehet, hogy mind) megmaradt. A telefon azonnal teljes körűen működőképes maradt. Kizárólag a root (SuperSU) szállt el. Semmi gond, megvan az eljárás a Recovery cserére és a SuperSU felrakására.Ez majdnem olyan sima, mint Nexus 7 korábbi tabletem rendszerfrissítései. Igaz, ott nem volt cserélt Recovery és root.
-
alexw801
senior tag
Ma kijött a Huawei Honor 3X-re a B611 (multilang) ROM. 15 naponként szabályosan jön a következő, az utóbbi 3 már multilang, semmi piszkálás nem volt szükséges.
-
alexw801
senior tag
64 GB kártya működik a Honor 3X-ben.
Első menet exFAT volt, nem ment.
PC-ben NTFS-re formattáltam, majd beraktam a telefonba, ez felajánlotta a formattálást, FAT 32 / 64 GB lett az eredmény.
Ezután PC-ben rámásoltam az előző SD kártya tartalmát, és működik a telefonban megfelelően.64 GB Samsung plus micro SDXC UHS-1 Class 10 kártyát használok.
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #73861 üzenetére
A Honor 3X kapcsán nagy barátságba kerültem az MTK Droid Root & Tools v2.5.3 -al. Az a dedikált kínai szoft eltávolító gomb szinte semmit nem csinált, a B129 ROM esetén. A B609 viszont már alig tartalmazott kíni app-okat, azokat egyenként töröltem, kb. 4-et. Van még kb. 2, makacsabbak: Eszközök/Guiding Wizard és App Center (kínai app store féleség).
Most olyan a Honor 3X, mintha itt vettem volna egy szolgáltatónál, kivéve hogy nem SIM lock-kolt de viszont rootolt. És nem kellett vele a szokásos átpartícionálás és egyéb élvezeteken végig menni. -
alexw801
senior tag
Nagyon pöpec a Huawei Honor 3X ezzel a gyári B609 multilanguage ROM-mal! Minden igényt kielégít! Full magyar. A maradék kb. 5 kínai app-ot gond nélkül kiszedtem.
Odáig jutottam, hogy már nekem mondanak köszöneteket (romániai) barátaink az XDA- fórumon. -
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #73402 üzenetére
A jd.com-tól én rendszeresen (amikor arra járok) vásárolok. Kínában, kp. Yüanban fizetve.
-
alexw801
senior tag
A Huawei Honor 3X átállítását B609 ROM-ra itt írtam le szájbarágósan (sajnos én olyan szerény képességű vagyok, hogy ha nem írom le magamnak, pár nap múlva elfelejtem...)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52784698
#578 -
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #73098 üzenetére
Nem értek hozzá.
-
alexw801
senior tag
Vasárnap reggeli munkasiker, nem hiába reggel frissebb az agy:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52739086
#557 hozzászólásomA Huawei Honor 3X-re megérkezett a gyári multilanguage ROM, B609, benne a full magyarral és mindössze kb. 4-5 kínai app, nem is kell kiírtani.
Rendkívül egyszerű feltenni, ugyanaz, mint a Huawei tabletemre, amit tavaly a kínai szállodában első este megcsináltam, azóta is működik hibátlanul.Előzmény:
Tegnap megpróbáltam B129 - B137 update-et csinálni. A needrom-ról levett 850 MB nem működött, lehet a wipe/reset hiánya miatt. Utána csináltam OTA próbálkozást, kb. 25 MB, hál' Isten, az sem működött, most lehet, azon üldögélnék.
Az XDA-n híre jött a B609 / multlanguage-nek. Aki közölte, elég rendszerezetlenül tette. Azóta kiegészítette.
Bementem a 4huawei.ru-ra (egyes vírusfigyelők nem engedik!), ott volt a
cn.ui.vmall.com link, rajta a ROM.
Mindenféle Huawei telefonhoz ajánlom!Tehát kész a Honor 3X, lehet testre igazítani, CWM Recovery-t viszatenni, rootolni, 120 app-ot visszatölteni.
-
alexw801
senior tag
válasz
atillaahun #72063 üzenetére
Kijött a Huawei P7, az most a "cool" (menő).
De a Honor 3X se rossz. -
alexw801
senior tag
Ha valakit érdekel a Huawei Honor 3X CWM Recovery flashelése, rootolás, teljes mentés, gapps felrakása és az "immutable.list" eltávolítása, akkor itt olvashatja:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2620608&page=51
#504Az eredmény: angolul futó stabil telefon.
További feladat: kínai app-ok gyérítése.
-
alexw801
senior tag
Téma: Huawei Honor 3X talpra állítása.
Csináltam egy kis szamárvezetőt (magamnak, pár nap alatt elfelejtem), hátha más is hasznát veheti:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52489348
#474 -
alexw801
senior tag
A Huawei Honor 3X megdolgozása röviden:
Csak az MTK Droid Tools 2.5.3 használható, RUA1 készítette Tulából (Oroszország) Vírusirtót előtte kikapcsolni. Az ADB drivereket a HiSuite felrakásával oldottam meg, cserébe mindig elindult és le kellett lőni. Root nélkül készíthető egy saját Scatter file, ezt kell majd használni.
Csak az SP_Flash_Tool_v5.1348.00 alkalmas (a VCOM driverek ősidők óta a gépemen vannak). Mellé kell tenni az előbb készített Scatter filet és a recovery.img fájlt, ami szintén RUA1 műve: rua1CWMv5.5.0.4. Ezután flasselés, hurrá! ( ha többedik alkalommal sikerül!) CWM felment.
Ezután a + és – és bekapcsoló gomb egyidejű kitartó nyomva tartásával belépni a CWM recovery-be. Előtte SD-re másoltuk az UPDATE-SuperSU-1.94.zip filet, ezt kell CWM recoveryből telepíteni. Csak így sikerül rootolni.
MTK Droidd Tools 2.5.3-ba belépés, Backup készítés. Delete China is próbálható, kevés hatása van (semmi).
Utána CWM recoveryben futtatjuk a kis remove_immutablelist.zip-et.
Utána CWM recoveryben futtatjuk a gapps-jb-20130812-signed.zip-et.
Készen is vagyunk. Természetesen csak angol, de legalább a legfrissebb B129 gyári ROM, rootolva, Gapps-szal (előtte OTA frissítést végeztem, sima ügy). -
alexw801
senior tag
Túl van lihegve ez a töltő téma.
Pl. Amazon Kindle (1A) töltőket vettem eBay / kb. 800 Ft, mind kiváló!
De vettem már 2A-t is Ali-ról, az is jó.
Egyedül a fehér kis kocka alakú Iphone klón töltők voltak rosszak.De ha van pénz, vegyetek!
"Amit fizetsz, azt kapsz", ez igaz a fotó technikában főleg.
Meg a H.Honor 3X-re is igaz, bitang jó!!!
-
alexw801
senior tag
válasz
-HajTömeg- #71247 üzenetére
Az Ázsia Centerben nincsenek Hongmi cuccok. Meg más spec. kiegészítők sem, csak elég sokféle tok, különféle áron. Volt kevés fédőfólia is, meg sem néztem, milyen telóra. Ez egy bazár, nem telefon szakbolt.
Ha már a beszerzésről: meglepő módon Hong Kongban (A Mong Kok Computer Centerben) volt pár kínai teló, pl. a H.Honor 3X 2350 HKD (ez kb. 10-15 %-kal több, mint a kínai beföldi e-shop ár). Volt vagy 3 ZOPO is, stb. Azért lepett meg, mert ott inkább a fajtiszta iPhone és Samsung a jellemző.
-
alexw801
senior tag
válasz
b0bcat #71235 üzenetére
Ne bántsd a vietnámiakat!
Teló tokot vettem Bp. Ázsia Centerben. A vietnámiak boltjában volt a legolcsóbb, 800 Ft a Nillkin + Honor 3X-re-. Emellett ott játszott tucatnyi kisgyerekük, kifogástalan magyarsággal!
Amúgy adtak a Honor 3X-re Kínában egy ablakos kihajtható tokot is, amivel magától feléled - elalszik, ha kinyitom - behajtom. Kinek-kinek ízlése szerint.Kínai kollégám azt említette, hogy a termelés mozdul Vietnam felé, 1 USD / nap munkabér előfordul.
-
alexw801
senior tag
válasz
Old Gyfland #70142 üzenetére
Csak vicc volt. Még alig csináltam vele képeket.
-
alexw801
senior tag
válasz
Old Gyfland #70125 üzenetére
A Honor 3X jobb képeket csinál.
-
alexw801
senior tag
A Huawei Honor 3X-nél nem kell alább adni, abban van (majdnem) minden. A jövő héten begyűjtöm, 1698 CNY az ára.
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #68251 üzenetére
Azért nem fűtenek a Pandawill raktárban, mert Senycsenben nincsenek fűtőeszközök. Ugyanakkor februárban akár 5-10 fok van csak.
-
alexw801
senior tag
válasz
Old Gyfland #68094 üzenetére
Sajnos oroszul, és a linkek nekem nem működtek:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=542372&st=480#entry30249749
Итак, методика получения ROOT и установки GAPPS если не работают быстрые методы.
0. Закидываем на SD UPDATE-SuperSU-v1.93.zip ( 1.15 МБ )
и gapps-jb-20130812-signed.zip ( 96.08 МБ )1. Шьем CWM английский CWM.rar ( 5.34 МБ )
при помощи флештул SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183.zip ( 7.08 МБ )
птичку "DA DL All with Check Summ" ставим!
2. Грузимся в рекавери (Vol+ + Power)
3. Устанавливаем SuperSu и Gapps
4. При необходимости возвращаем стоковое рекавери STOCK_B118_recovery.rar ( 5.51 МБ )полученный рут работает (когда приложения запрашивают - окошко всплывает и при нажатии на ок права даются), но в само приложение SuperSu зайти не получается - оно вылетает.
Сообщение отредактировал _NemO_ - 22.03.2014, 02:44
A Gapps-okat a Neegrom-ról le lehet szedni.
-
alexw801
senior tag
válasz
pmikloska #68100 üzenetére
Huawei Honor 3X G750/3C how to install google play store
If you need install google play store on your huawei honor 3x or 3c,
First your cell phone need root.
The second you need install GoogleServicesFramework.apk
if you don't install GoogleServicesFramework.apk the google play store can't work.
The third install Google Play Store.apk
then your google play store is ok!GoogleServicesFramework.apk link:http://pan.baidu.com/s/1gdmm3dx
Google Play Store.apk link:http://pan.baidu.com/s/1kTzB7ZTEzeket a fájlokat tegnap én le tudtam menteni innen.
-
alexw801
senior tag
Érdekes árharc kezdők a Huawei Honor 3X és a Xiaomi Redmi Note változatai között, a belföldi ár 1700 Yüanról megy lefelé az 1000 Yüan környékére. Igaz, ez könnyített változatokat is takar.
http://www.gsmarena.com/100k_xiaomi_redmi_notes_sold_in_34_minutes-news-8167.php
34 perc alatt 100 ezer db-ot adtak el, pár napja. -
alexw801
senior tag
A Huawei Honor 3C-nek van itt egy értékelése (Puskin nyelvén):
http://mysku.ru/blog/china-stores/23628.html -
alexw801
senior tag
válasz
Laciatipeti #67033 üzenetére
Én rendeltem eBay-en 1.5 fontért Hong Kong-ból egy vágót + 2 adaptert, igaz 3 hét mire ideér. A Honor 3C (3X?) sem lesz hamarabb megvéve.
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #67028 üzenetére
A "rossz" töltőre példa volt régebben az iphone clone töltő, kis fehér kocka alakú, igen olcsó, de zavarta a telefont.
Ami viszont nekem bevált, az a Kindle töltő, kultúrált kompakt fehér, EU villával, már minden családtagnak szétosztogattam több darabot. "amazon" van ráírva, Model No. alfeng45
5V 1A USB aljzattal. Nem drága.
De van, ami 5V 2A-t kér, pl. a Huawei tabletem, a WayteQ navi készülékem. -
alexw801
senior tag
válasz
run4fun #66848 üzenetére
janosgal nevű fórumtársat keresd, ő vett már alkatrészt V987-hez.
Biztosan nem működik? Nálunk asztalra ejtéskor meglazult a hangszóró érintkezése az egyik V987 telón, megnyomva (szétszerelés nélkül) helyre állt.
Van szervíz útmutató, angol, gyári, kb. 40 oldal / 11 MB pdf fájl. Küldeni tudom igény esetén.
-
alexw801
senior tag
Bekukkantottam a jd.com-ra Lenovo ügyben.
Az S650 770 Yüan (csökkent 800-ról), az S930 1170 Yüan, az S860 2000 Yüan (de nem értem, hogy már most is kapható-e, valamit magyaráznak, mire odaérek 1 hónap múlva, lesz talán.) Mind WCDMA. -
alexw801
senior tag
válasz
mong08 #66465 üzenetére
A 2013. júniusban Kínában vett ZTE telefonjaim mind UNICOM-osak voltak, WCDMA, és mind működött / működik itthon Magyarországon is. És mind belpiacos, kínai nyelven rendelt, yüannal kifizetett, gyári kínai/angol ROM-mal ellátott készülékek voltak.
Nem vagyok informatikus, csak gépészmérnök, a mobil telefon szabványokhoz nem értek. -
alexw801
senior tag
válasz
Dominó85 #66426 üzenetére
1000 Yüan = kb. 38000 Ft (bankban váltva EUR vagy USD alapon), ennyi a Honor 3C WCDMA 2G/8G.
Egy légiutas 430 EUR értékben hozhat be vámmentesen árut saját célra.
Mégsem vállalom, mert nem akarok a garancia nehézkessége miatt kellemetlen helyzetbe kerülni. Elég, ha majd magam szívok. De bízok a Huaweiben! -
alexw801
senior tag
Én 2 SIM-mel használom, a hang SIM az elsődleges, mindig bejön rajta a hívás. Akkor is, ha a másik, data SIM-en mobil net eléréssel pl. éppen VOIP hívást intézek, becsöng a második hívás.
Mindkettő T-Mobile nálam.
A net elérés megáll, amíg hang hívás van, majd folytatódik a hang hívás lezárása után. -
alexw801
senior tag
válasz
hunaqua #66400 üzenetére
A Hongmi-t én még 1000 CNY áron láttam, ha lejjebb ment, annál jobb, veszek. A Lenovo S650 800 CNY áron szintén jó vételnek tűnik. De a Huawei Honor 3C WCDMA 2G/8G 1000 yüanért szintén jó.
Hogy mi a belső piacon népszerű, nem egyszerű megmondani. Pl. 2 éve ZOPO ZP100 telefonomat mutogattam, de senkinek nem volt ZOPO-ja. Volt viszont Xiaomi, amit akkor még nem ismertem.
Ami népszerű, az az iPhone. Sok a sznob ott is. -
alexw801
senior tag
Kínában a legegyszerűbb (és legolcsóbb) helyi web-shop-ból venni. Én a jd.com-tól vettem tavaly (és fogok venni ezévben is). Egyik nap megrendelni, másik nap hozza a futár és kp.-ben lehet kifizetni.
A gond ott van, hogy a garancia érvényesítése zűrös, én feladtam. A helyszínen még a telefonon rajta lévő szoftwerrel, azt angolba átkapcsolva ellenőriztem az összes hardware rész működőképességét, este a szállodában. Mégsem vettem észre, hogy egy kamera nem működött. (ZTE V970) A másik egy hónap után adta fel, a gsm adó-vevő megállt.
A jd.com működik a Chrome Google fordítójával, csak türelmessen kell várni rá.
Webshop nélkül, pl. Tesco áruházban sokkal drágább árak előfordulnak.
A legfontosabb előre eldönteni, hogy melyik - jól támogatott - telefonokat szabad megvenni. Ugyanis mindenképpen software (firmware, "ROM") csere lesz szükséges. Vagy érteni kell a ROM cseréhez, vagy olyan telefon szükséges, ahol már szájbarágósan le vannak írva a tennivalók. Android gyakorlat szükséges mindenképpen.
SOK SIKERT! -
alexw801
senior tag
válasz
hevizms #65733 üzenetére
Régi ismerős, Szerjoha (Cepexa) Krasznodárból inkább Huawei Honor 3C 2G/8G-t vett, pedig jól ismeri és bütykölte a Hongmi-t is, én tőle tanultam a ZOPO ZP100 ügyeit.
Mindkét telefon 1000 Yüan, kb. 38000 Ft Kínában.
Melyiket érdemes venni?
A Honor 3C-re a ROM manipuláció még gyerekcipőben jár, a Hongmi már jól ismert? -
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #65352 üzenetére
Itt a fordítás oroszból:
Kódolási zavar
Az ön telefonján az adatok a továbbiakban nem elérhetők, azért mert a kódolás meg volt szakítva.
Ahhoz, hogy az eszközt tovább tudja használni, törölni kell a beállításokat. Ezután helyreállíthatja az összes adatot, amelyekre a Google account-on tartalék másolatok voltak létrehozva.
A gomb felirata:
Törölni a telefon beállításaitÜdv.
-
-
alexw801
senior tag
válasz
sryman #64652 üzenetére
Hurrá! Végre van itt egy Honor 3C. 2G/8G WCMDA ugye?
cappa72 helyesen ajánlja a 4huawei.ru oldalt, csak az én szolgálati laptopom vírusfigyelője nem engedi nyitni.
Az ASUS tetű netbook gépemen ma olvasgattam. Ott vannak az orosz nyelvű fórumon a leírások és a hivatalos firmware-ek. A szoft csere nagyon egyszerű, némileg hasonló a Huawei MediaPad 10 FHD-hoz, amit tavaly Kínában este a szállodában hibátlanul el tudtam végezni.
Van ott egy leírás a root-olásról, Play Store felrakásról. A Huawei eléggé különbözik a megszokott eljárástól.
Custom ROM-ról még nem találtam semmit.
Viszont árulják multilang. ROM-mal, ami jó lehet.
Biztosan veszek egyet én is, személyesen ott. -
alexw801
senior tag
válasz
trialboj #64268 üzenetére
1. A mobil network-höz egy olyan SIM kell, amely pl. USB modem stick-ben működőképes. Ha ez ki van próbálva, akkor mehet be a telefon kiselölt SIM tartójába (alapból csak az egyik alkalmas), és PIN kód kérés - beadás után működik. Ha nem, akkor APN beállítás szükséges, szolgáltatónként más és más tartalommal.
2. A jobb felső ikon a GravityBox talán? Ez a lehető legjobb megoldás, nem értem a kritikádat.
3. Próbálni kell a wifi áramfogyasztását.
4. Chrome, mint már írtam. A Baidu hogy maradhatott rajta? A kínai szoftot le KELL írtani! -
alexw801
senior tag
válasz
trialboj #64268 üzenetére
Első teendő a hardware, érzékelők, stb. végigpróbálgatása, eredeti ROM-mal. A GPS-Test (vagy hasonló), Elixir, egyéb progit SD-re másolva .apk fájl telepítésével lehet felrakni ideiglenesen, de pl. van rajta valami ZTE shop, arról is lejön a GPS-Test.
Utána mentés, több módon, főként cappa72 útmutatása szerint.
Utána a Bruno féle ROM felrakása, XDA-developers-ről.
GravityBox is felkerüljön.
Azután hátradőlni és élvezni.
Én Chrome-ot használok, szinkronizálva, 2 androidos és 2 PC eszközön, a kedvencek (könyvjelzők) mindig mindegyik eszközön azonos módon jelennek meg, pedig sok van elmentve, könyvtárakba rendezve.
Röviden ennyi.Még: sajnos a kezemen átment kb. 8 ZTE-ből 3 hardware hibás volt, ezért nyúzzad az új telót. Pl. SD kártya rendszeresen leválik, pl. kamera nem működött, pl. GSM adó-vevő nem működött 1 hó múlva. Volt több, akinek a back gomb (bal alsó) nem működött.
-
alexw801
senior tag
válasz
gadosp #64277 üzenetére
Azért, mert ott van vásárlóerő és nagy számú vásárló, nagyságrenddel nagyobb, mint itt. És vesznek is mindent.
Amíg ott dolgozam és éltem (Moszkvában), minden vonalon ezt láttam, a Metro vagy Auchan áruházak méretében és választékában, műszaki és foto cikkek legfrissebb teljeskörű elérhetőségében, stb. -
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #64089 üzenetére
És Angliába hány nap alatt ér általában?
-
alexw801
senior tag
Több félét próbáltam, ami bevált: Zoom 3G Wireless-N Travel Router.
Nem szabad akármilyent megvenni, mert nem sikerül beállítani és használni.
Ez 3G USB modem stick-et fogad be, de kábeles netet is tud wifin sugározni, meg a mobil netet egy kábelre továbbítani, univerzális, jó nevű a gyártó és a firmware frissíthető rajta. Nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest