Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Vasárnap reggeli munkasiker, nem hiába reggel frissebb az agy:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52739086
#557 hozzászólásomA Huawei Honor 3X-re megérkezett a gyári multilanguage ROM, B609, benne a full magyarral és mindössze kb. 4-5 kínai app, nem is kell kiírtani.
Rendkívül egyszerű feltenni, ugyanaz, mint a Huawei tabletemre, amit tavaly a kínai szállodában első este megcsináltam, azóta is működik hibátlanul.Előzmény:
Tegnap megpróbáltam B129 - B137 update-et csinálni. A needrom-ról levett 850 MB nem működött, lehet a wipe/reset hiánya miatt. Utána csináltam OTA próbálkozást, kb. 25 MB, hál' Isten, az sem működött, most lehet, azon üldögélnék.
Az XDA-n híre jött a B609 / multlanguage-nek. Aki közölte, elég rendszerezetlenül tette. Azóta kiegészítette.
Bementem a 4huawei.ru-ra (egyes vírusfigyelők nem engedik!), ott volt a
cn.ui.vmall.com link, rajta a ROM.
Mindenféle Huawei telefonhoz ajánlom!Tehát kész a Honor 3X, lehet testre igazítani, CWM Recovery-t viszatenni, rootolni, 120 app-ot visszatölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest