-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
alexw801 #78155 üzenetére
Gondolom erről az appról beszélsz.
Én csak azért figyeltem fel a hsz-edre, mert a Huawei-t egy komoly márkának tartom, volt/van több eszközöm tőlük. Sokáig szemeztem az általam komolyan figyelembe vehető két készülékükkel, a Honor 3X-el és 3C-vel (2 SIM-esek), de mivel az utóbbi időben elfordultam az MTK-s csippel szerelt eszközöktől, végül egy Lenovo K910-re esett a választásom (Qualcomm Snapdragon 800-as CPU), ami ráadásul picit olcsóbb is. Majd az idő megmondja, hogy jól döntöttem-e. ☺
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest