Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alexw801

    senior tag

    A Huawei Honor 3X megdolgozása röviden:
    Csak az MTK Droid Tools 2.5.3 használható, RUA1 készítette Tulából (Oroszország) Vírusirtót előtte kikapcsolni. Az ADB drivereket a HiSuite felrakásával oldottam meg, cserébe mindig elindult és le kellett lőni. Root nélkül készíthető egy saját Scatter file, ezt kell majd használni.
    Csak az SP_Flash_Tool_v5.1348.00 alkalmas (a VCOM driverek ősidők óta a gépemen vannak). Mellé kell tenni az előbb készített Scatter filet és a recovery.img fájlt, ami szintén RUA1 műve: rua1CWMv5.5.0.4. Ezután flasselés, hurrá! ( ha többedik alkalommal sikerül!) CWM felment.
    Ezután a + és – és bekapcsoló gomb egyidejű kitartó nyomva tartásával belépni a CWM recovery-be. Előtte SD-re másoltuk az UPDATE-SuperSU-1.94.zip filet, ezt kell CWM recoveryből telepíteni. Csak így sikerül rootolni.
    MTK Droidd Tools 2.5.3-ba belépés, Backup készítés. Delete China is próbálható, kevés hatása van (semmi).
    Utána CWM recoveryben futtatjuk a kis remove_immutablelist.zip-et.
    Utána CWM recoveryben futtatjuk a gapps-jb-20130812-signed.zip-et.
    Készen is vagyunk. Természetesen csak angol, de legalább a legfrissebb B129 gyári ROM, rootolva, Gapps-szal (előtte OTA frissítést végeztem, sima ügy).

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Új hozzászólás Aktív témák