Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
Nem biztos, hogy jó helyre posztolok, de kínai ROM-mal összefüggő a probléma, s ez ügyben itt a legtöbb tapasztalat.
Szóval: az új telefonom egy Huawei P7 lett, annak is a kínai piacra szánt dual-sim változata (P7-L00). A vártnál könnyebben be tudtam lakni: többnyelvű a ROM rajta, benne a magyar is; és noha nem volt rajta Play Áruház, rá tudtam tenni az összes fontos Google progit -- root, CWM flash vagy más mókolás nélkül. Egyszerűen Csomagtelepítőből telepítve őket (Play, Gmail, Kereső, Youtube, stb.). Így most 99%-ban tökéletesen működik a telefon (egyébként nagyon-nagyon jó teló), de egy apróság még zavar:
A stock Email alkalmazás Inbox nézetében a Feladó sort olyan betűtípussal mutatja, ami a magyar ékezetes betűk helyébe kínai írásjeleket rak be. A levél tárgya és a törzsszövege már rendben van. Íme:
Amit eddig próbáltam:
1. kerestem egy 4.4-es alap Android Email.apk-t és telepíteni próbáltam. Nem engedte.
2. kerestem egy 4.4-es Email.apk-t a Huawei egy másik, európai piacra szánt típusának a ROM-jából (P6 - most jelent meg hozzá a KitKat és egy fórumtárs elküldte a fájlt) és telepítettem. Felment, de a jelenség ugyanaz maradt.
3. Próbáltam olyan témát keresni az Emotion UI-hoz, ami font csomagot is tartalmaz. Egy korábbi, NEM a P7-hez készült témát találtam is, felment a telefonra, de a font csomagja nem jelent meg a téma app 'Testreszabás' beállításai között, az továbbra is csak a 'Default' font készletet mutatta. Egyébként meg mindenféle zavarokat is okozott a téma, így gyorsan leszedtem.Eddig itt tartok. Tudom, hagynom kellene a fenébe, van egy csomó nem gyári e-mail app, használjam abból valamelyiket... De makacs vagyok, szeretném, ha minden rendeltetés-szerűen működne a telón.
Szerintetek tehetek még valamit, s ha igen, mit?

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Windows 10
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő