-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #112382 üzenetére
Ami igaz az igaz! Akkoriban a V5 nagyon jó vétel volt. Jó ár kellemes hardver és kimagaslóan jó közösségi támogatás. A V5 ösök már akkor cm12-őt és cm12.1 et használtak mikor a legtöbbünk még csak álmodozott a gyári lolliról. Arról nem beszélve, hogy a mai napig működik ez. Szerintem kiérdemelten volt "bestbuy" termék.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Outlander #111182 üzenetére
Volt egy lengyel kollégám még Norvégiában. A program, amivel dolgoztunk, néha okozott néhány meglepetést.
Ez volt a válasza a kérdésemre:
Sometimes it's working, sometimes it's not working.Valami hasonló ennek a képnek is a mondanivalója.
2GB running mini game, 3GB running big gamesEgyébként a Mali T720 hamarabb elfogy a játékokban, mint a RAM.
-
dioka7
senior tag
válasz
Outlander #110737 üzenetére
most is MIUI-s telefonom van, alapvetően a rendszer tetszik, mert logikus benne minden. De a belassulás, az, hogy max 2 naponta újra kell indítani, az nem tetszik benne. Nagyon.
Eddig használt (próbált) készülékek:- Samsung Galaxy ace
- Samsung galaxy S
- Noname W450
- Star Butterfly
- Newman N2
- Newman K18
- Xiaomi Hongmi 1S (2db az asszonyéval)
- Caterpillar B15qEzek 1 része az asszonyé volt, de ugyanazokat a tüneteket produkálta/produkálja minden esetben mint az enyémek.
Amíg csak telefonálsz/sms-ezel rajta, addíg nagyon zsír, de ha már használnál GPS-t és mondjuk 1-2 játékot, talán még whats appot is, akkor megáll az élet.
A Newman K18at nem nagyon tudtam megakasztani, de abban meg a GPS volt hulla. 1 óra alatt kinn a kertben nem sikerült pozíciót fognia.Amúgy a redmi 2 felé kacsintgattam magamtól is, de már nem merek belevágni semmibe, inkább kérdezek.
Köszönöm mindenki segítségét!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #110737 üzenetére
" A fentieken kívül ami elvárásom lenne, hogy a GPS pikk-pakk jelet találjon, ne órák alatt (legjobb, ha tudja a glonass-t), valamint 4,7 vagy 5 colos kijelzője legyen min. HD felbontással."
Én bedobtam 2 típust. Nem vagyok én sem varázsló, hogy minden kollégának prezentáljak telefont az igényeihez.
-
Upo
addikt
válasz
Outlander #110721 üzenetére
Galaxy Young... Annak idején mikor a defy-re lejárt a hűségidőm, felhívtak az egybetűs szolgáltatótól,hogy ajánlanának valami szuper készüléket helyette, ez lenne a Galaxy Young, és csak 40párezret kell érte fizetnem ha aláírok még két évet. KB. a defy-t elosztom 3-al vagy 5-el kb akkor jutok a Galaxy Young szintre.
Kisebb képernyő, gyengébb cpu, kevesebb ram és tárhely, gyengébb kamera. Úgy elküldtem őket finoman, hogy csak úgy fütyült. Akkor kezdtem el a kínai telózást, kb. aból a pénzből rendeltem az első kínait, Jiayu G3T-t. Lehet hogy kicsit jobban jártam vele, mint a young-al...
Azóta moto g-n kívül csak kínai volt/van, és a családnak is, a két év aláírós ajánlatokat meg csak akkor nézem meg, ha akarok röhögni egy jót. -
Brain75
senior tag
válasz
Outlander #98140 üzenetére
A 3 napos dolog még mindig van.
Idézem:
7. §12 Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
-
b0bcat
addikt
válasz
"A 3 napon belül már vagy 10 éve nem élő szabály."
A hibás terméket 3 munkanapon belül köteles cserélni az eladó. Nem küldheti szervizbe, stb. Szerintem te arra a közhiedelemre gondolsz, amely szerint vissza lehet cserélni valamit 3 napon belül, ha nem tetszik, ami valóban 1997 óta nem él már lehetőségként.
@RVR400:
Ráadásul nem úgy van, hogy a jótállás időtartama újraindul a javítást követően?
-
Jakuu
őstag
válasz
De bizony hatalyos a rendelet, bizonyos termekeknel es ebbe beletartozik a mobiltelefon. Tartos fogyasztasi cikknek hivjak, ami eleri a legalabb 10000Ft-t es harom napon belul hibasodott meg.
Itt elerheto: http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0300151.KOR
A masodik szabaly is el, az hogy odairjak, hogy torekedni kell, lenyegtelen, ha a javitas nem lehetseges es a szavatossag meg el, kotelesek cserelni a keszuleket, sot a vevo az arat is visszakerheti, vagy mas fizetesi moddal esetleg mas keszuleket is kerhetHa pedig valaki 3 alkalommal viszi a szervizbe, az nem ket alkalom
"szerintetek ha egy éven belül 3 szor van egy adott dolog szervizbe"
Az utolso megjegyzes akar jogos is lehet, persze lehet vinni veroembereket is, ha az celszerubb es gyorsabban orvosolja a cseret
-
janaman01
addikt
válasz
Outlander #94856 üzenetére
az egy kicsit soknak tűnik nemde?
igy azért hihetőbb : Megnövelt kapacitás: 4 GB ROM + 768 MB RAM
-
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #92233 üzenetére
Így a legkönnyebb azonos körülményeket létrehozni,
reprodukálható a teszt,
az eredmény így lesz egzakt, összehasonlítható más készülékkel.Az autókon hol is végzik a teljesítményteszteket,
zárt, 22c fokra fűtött garázsban / műhelyben próbapadon.alapjáraton
ezt nem értem.
vagy nem ismered a tesztet. -
MrChef
aktív tag
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #91774 üzenetére
Akkor hasonlítsuk a magyar garis tecsos Op3ndott-hoz.
árban is egymás mellett vannak
530 DS 1 vicc, kb. kicsivel több mint 1 hétig volt nálam, aztán visszakértem az árát,
de akkor is ha független lett volna,
Esetleg olyannak aki tényleg csak telefonálni akar és hogy elmondhassa hogy, okostelefonomvanLehet az 1 SIM-es jobb, talán olyat használtál ha jól emlékszem,
pl. kamera abban autó fókuszos.
De ez itt off -
RVR400
veterán
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Outlander #91035 üzenetére
Erre mondtam azt hogy relatív. Akármelyik telefon elmegy 3-4 napot is akár, ha pont nincs olyan sok hívásod meg max be van kapcsolva a net egyfolytában.
Bekapcsolod a navit megy a net és közbe telefonálsz kocsiban és már semmi nem elég.Mi van benne a két napba amit szeretnél?
1 óra kijelző idő?
10 óra kijelző idő?
1 óra telefonálás?
20 óra telefonálás?
Megy a háttérben viber,fb,gmail,insta,... ?Teljesen relatív.
Azért ajánlottuk a pár nagy aksist, mert azok verik a mezőnyt, de nem erőgépek.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Outlander #91030 üzenetére
4G témában: [link]
Ekkora kijelzővel esélyes, hogy nem fogja bírni az általad remélt két napot. (Nyilván ez terheltségtől függ. Annyira relatív az akksi téma de tuti rosszabb mint a 4000-esek)Ennyiért vannak 2GB telók is ilyen akksival:
Coolpad f1
ZTE V5Ezek elég favoritok. Azért nem említettük eddig mert nagy akksist kerestél.
Gondold át az igényeidetSzerk: LOL mi az a pandakép
így néz ki igazából: [link]
-
válasz
Outlander #52391 üzenetére
Vásárláskor érdemes személyesen átvenni, postázás esetén pedig kizárólag belföldön feladott küldeményként vásárolni.
A magyar jogszabályok szerint ennek importja haditechnikai eszköznek behozatalának minősül mivel kettős felhasználású eszköz és a vám hivatalból feljelentést tesz a címzett ellen. Kis szerencsével persze átjut a vámon, de nem hiszem hogy bárkinek kockáztatni érdemes egy ilyet. Unión belül ilyen probléma nincsen hiszen ott már nincsen külön vám ellenőrzés. (Más uniós országokban nincs ilyen szabályozás így lehet legálisan behozni az országba)MEGALOL!
Ha EU-n kívülről hozom, akkor bűnöző vagyok, ha meg az EU-ból, akkor már nem probléma... A haditechnikai eszközön meg majdnem lefordultam a székről a röhögéstől! Még ha egy Stinger rakéta lenne, vagy C4-es robbanóanyag...
(#52392) Groovebaby: ja igen, még esetleg lehet valami felrakott app is... Esetleg egy cache ürítés is mehetne a kollégának.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Outlander #52386 üzenetére
Minden esetben csak engedéllyel szabad behozni, árulni, használni ilyet, mivel titkosszolgálati eszköznek minősül.
Szóval vagy kérsz engedélyt "állambácsitól", és úgy használod, vagy nem, és akkor törvényt sértesz, és keményen meg..sznak
Szerintem az órába rejtett kamera is rejtett kamerának minősül
-
hunaqua
addikt
válasz
Outlander #31930 üzenetére
Nekem eddig 2 ZTE telefonom volt A Skate (..most is megvan,hibátlan lassan 2 éve).A másik meg a Grand X Tegra2,és semmi gond nem volt vele.Csak azért adtam el,mert szerettem volna nagyobb méretű telefont.
Én kifejezetten szeretem a ZTE cuccokat.
beers
Akkor a G3S lett a befutó Neked
-
gipsztigris
addikt
válasz
Outlander #31926 üzenetére
Gyakorlatilag a piacon lévő telefonok 75-80%-a, a szempontjaid alá esik.
Lenovo, ZTE, ThL, esetleg Zopo márkák között keresgélj. Ha visszaolvasol két-három oldalt, akkor fogsz látni pár olyan típust amihez már van elég stabil és hozzáértő felhasználói közösség. Például a THL W8, vagy a ZTE V970, de sorolhatnám még....
Zsolt72!
Frissíthettem volna.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged