- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Rambovits #93400 üzenetére
3-4 évvel ezelőtt még az egyre megy kategória lett volna, de azóta a dzsunkából jó néhány gyártó kiemelkedett, és képesek normális hardver és szoftverrel bíró telefonokat összehozni - ami persze az eddigi prémiumkategóriák lejtmenetében mutatkozik meg. Míg a prémium gyártók nagyon kevés újdonságot tudnak felmutatni ( a szifon 6 már ismeri az NFC-t is, LOL), addig a kínaiak rohamtempóban törnek előre, ha a következő, és egyben egyik legfontosabb tényezőt, a supportot is erősítik, akkor bizony lesz fejvakarás a hipeolt márkáknál (sőt, már most is erősen az van). Innovációban is kezdenek előtérbe kerülni, és ez bizony csak nekünk fogyasztóknak lesz igazán jó. Ők meg csak versenyezzenek (értünk, fogyasztókért)
10 évvel ezelőtt ki nézett autónak pl. egy KIA-t? Most meg 7 év gar..
-
Zeki
nagyúr
-
f_david
tag
válasz
Rambovits #52631 üzenetére
Ahogy én olvastam "azokat" a fórumokat az volt az egybehangozó, h déháel, meg a másik hárombetűs nagy valószínűséggel fent fog akadni, de az "Air Mail"-re nagyobb az esély h átcsúszik. Azért úgy kalkulálj szerintem a pénzzel h számold bele azt is. (én is őrlődöm most, h egy kinai csodát, vagy egy használt itthoni samsungont vegyek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Horgász topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest