- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #46958 üzenetére
Cubot GT99 csapó 3.
Pár kép ismét, szerintem eddig ez a kínai csinálja a legjobb képeket.
Gyári szoftver, semmit sem állítottam.
Többet nem fogok tudni csinálni, mivel nemsokára adom oda a tulajnak. -
csampei
senior tag
válasz
RVR400 #46917 üzenetére
GPS lehetne jobb,a képek meg...az is.(bár azt nem értem hogy a 6Mpx a képeknél hogy jött össze,ugyanis annyi...)
(#46924) binatone
Közel sem!!!Nézz szét itt: Fotók, videók mobillal
-
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #44705 üzenetére
Sejtettem.
Eleg megbizhatatlanok a leirasok mindenhol.
Eddig a p780 leirasaban is wcdma 900/2100mhz volt, es most olvastam a topikjaban hogy az sem tudja a 900mhz-et, sok helyen mar at is van javitva, de pl. a sajat honlapjan meg mindig ott van a 3G/900mhz. -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
RVR400 #44687 üzenetére
Lemértem a kedvedért: 16 mm. Semmivel nem nagyobb az a hely a képernyő alatt, mint az átlag esetén, csak a Haier nem trükközött keret rajzolgatásával (G3S), logo feltüntetésével (Huawei P6), vagy azzal a szörnyű micsodával, amivel a THL előszeretettel keretezi a mikrofont (W8 W9).
Es persze nincsenek kapacitív gombok, amivel ki lehetett volna tölteni a helyet.
Ha nagyon hiányzik, vehetsz magadnak fémszemcsés filcet és azt rajzolsz oda, amit akarsz -
djnice
veterán
válasz
RVR400 #43461 üzenetére
Azt is ajánlottam volna, de az utóbbi széria nagyon szar belőle, valamit elcsesztek kernel szinten, mert akad az egész. A launcher csere sem segít, ami eddig folyamatos volt az most full akadozik. A baj, hogy a régiről nem csináltam mentést és már eladtam. Szóval amiben júniusi dátumú a szoftver az mind rossz.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
RVR400 #43271 üzenetére
Amugy már tapasztalatból mondom, hogy ez a pozicionálási idő teszt gyanánt szart sem ér... Az én MTK6589 telóm is fél percen belül pozicionál, és az a pozició elég pontos is, de különböző navigációs szoftverekkel autóban használva menet közben teljességgel használhatatlan, le van maradva vagy 5-10 másodperccel, 2-3 utcával arréb pozicionál.... tehát egy fostalicska, így próbáljátok ki inkább, egyből látszani fog h használhatatlan ilyen célra
-
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42566 üzenetére
Ok. A te linked máshonnan van. Ez tény. Amit a fórumtárs linkelt, az a focalprice oldaláról van. Én kérek elnézést, hogy egy ide, a fórumba betett telefont az alapján ítélek meg, ami az adott linken szerepel, sőt azért is, mert nem kezdtem el kutakodni a neten, hogy mégsem hiszek a szememnek és keresek másik linket, hátha a focalprice-n teljesen rosszul írtak mindent. Sajnálom én nem vagyok ilyen gyanakvó, amit elém tesznek, az alapján szoktam ítélni és ha tetszik, akkor nézek utána esetleg máshol is. Különben nem.
Szóval az eredeti linken ez volt:
Brand & Model JXD P200
Phone Standard GSM, CDMA
Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, CDMA800MHz
Camera Front: 0.3mega pixels, rear: 3.2mega pixels
GPS/A-GPS Supported N/A
Built-in Memory RAM: 512MB, ROM: 4GB
Touch Screen Capacitive
Size of Display 5.0"
Type of Display FWVGA Resolution 480x854Én ezt vettem alapul. és tényleg elnézést kérek, hogy ez alapján nem kerestem ki az általam nem ismert buysku webshop oldalán, (amit te linkeltél) hogy mégsem úgy van, ahogy a focalprice oldalán írták. Sőt az is igaz, hogy egyik link sincs az ajánlott webshop listában az első hsz-ben/összefoglalóban. Még az én általam korábban ajánlgatott geekbuying sem, bár arra is hivatkoztak itt már többen is és talán vettek is onnan.
-
palocz
tag
válasz
RVR400 #42231 üzenetére
Válasz erre az üzire,
(#42231) RVR400 válasza palocz (#42215) üzenetére
2013-08-08 22:16:44
Anno én is elszabtam valahogy a Z3-at, ugyanaz a DRAM FAILED üzenet volt. El kellett még jobban flesselni ezzel:
Root_DelChina_MP_mt89_v9_c05_pulid_jb2_20130321-160914_PC.zipValahonnan a needrom-romról töltöttem le, ezzel végigment, természetesen nem indult, de aztán fel tudtam rakni rá az eredetijét, ami előtte még hibával elszállt.
Szia meg próbáltam ezzel ahogyan ajánlottad, de vele is ugyan ezt csinálja.
Nekem már semmi ötletem nincs
-
barnam_
nagyúr
válasz
RVR400 #42367 üzenetére
Jó én kis méretben is láttam
(#42370) fateless: Nálam egy ilyen egy napot bír ki, a másodikra már nem viszem magammal, mert nem bírná végig. Persze én használom is...
Na ezért nincs értelme +500 mAh-ekkel vacakolni. Lehet, hogy fél nappal tovább bírja, de cseszheted, ha nap közben merül le, amikor nem tudod esetleg tölteni. -
wiggly
csendes tag
válasz
RVR400 #42295 üzenetére
Kurblivas, tényleg
Mindeal-en dual simnek írták, egyből fellelkesültem.
Akkor viszont szeretnék mégis előhozakodni a korábban említett három telefon témával.
Zopo C2, vagy Jiayu G4, vagy iOcean X7 lenne a befutó, mert kellene a két sim.
Mik lehetnek pro-kontra?
Korábban olvastam, hogy a 2Gb ram, nem létszükség ezeknél a telefonoknál, viszont ha szinte egy árban vannak? Ártani nem használ. Vagy fölös? Igazából ami jobban elgondolkoztat, a Gorilla Glass, hogy kell-e. Nem építkezésen dolgozom, zsebben hordom a telefont, balesetek viszont előfordulnak. Leesik véletlenül, kislányom egy csillámpónival akarja megállítani a Mazsolát rajta, stb. Elég lehet a védőfólia? Ja és a magyar nyelv, nem mondom, hogy nem lennék el nélküle, de csak jobb érzés. Bár ha minden igaz minideal-nél tudnak rátenni olyant amilyet szeretnék. Az Etotalk mod is tudja ezt?
A segítséget előre is köszönöm!!! -
andatti
senior tag
válasz
RVR400 #42275 üzenetére
Ezt nem értem, de mind1, amúgy nem mindegyik ajánlat jó... a 3,5-es pl. kifejezetten gyenge készülék, gondolom azért söprik ki a raktárból... de a linkelt 4 colos, tartalék telónak megteszi, vagy a víz, por és ütésálló 2,2 colos majdnem butatelefon, ami 5 km-ig walki-talki is, dual simmel...
-
DJGABI
addikt
válasz
RVR400 #42229 üzenetére
jajaja, így értem. azt nem tudtam hogy egyről beszélünk-e
legalább leszünk páran a fórumon szal lesz support .DD
Tracking témában: ez jónak tűnik, valszeg ugyanonnan veszi az adatokat mint a Maps, szóval jónak kellene lennie. [Google My Tracks]
-
madrac
senior tag
válasz
RVR400 #42075 üzenetére
Miből gondolod hogy ez oldaná meg a problémáit? Attól, hogy nem mindenkinek csörög a zsebében fölös 50K egy tisztességesebb új telóra, ami hosszabb távon kiszolgálná, még lehet rá igénye, csak nem ennyiért. Mint ahogy általában az emberek egy saját maguk által meghatározott árfekvésben gondolkodnak. Csak annyit mondtam, hogy általában nem az szokott jól járni akire a leginkább ráfér. Ennyire ne legyél demagóg.
-
chab7
addikt
válasz
RVR400 #41684 üzenetére
Két eset lehet. Valóban jó hozzá a gyorsulásmérő (szerintem sok mindenhez jó, de legalábbis elfogadható), vagy az adott típusú szenzort az app nem érzékeli, de akkor egy másik, pl Z-Device Test app megmondja, eleve több mindent mutat, részletez.
(Mondjuk nekem ez utóbbi mondja hogy nincs rádió, mikor van fm rádiómtehát akár még az is lehet hogy tényleg adott típosokat nem érzékelnek az appok.
De akkor hogy lehet ezt rendesen kideríteni. -
-
Lampard19
tag
válasz
RVR400 #40917 üzenetére
Így van, szerintem is karcsu nagyon a full hd-nek a 6589 olyannyira hogy zopo c2 és c2 platinum között se éreztem különbséget (Sőt a platinum hamarabb lemerült, így csak rosszabb volt) A full hd-nek már olymindegy szerintem melyik soc hajtja, ígyse úgyse túl erős neki.
Egy vowney a maga hd felbontásával jóval gyorsabb tud lenni és egy thl w100 a maga qhd felbontásával meg még gyosabb... És érezhető a különbség az összes között.
Persze a full hd sebesség is sokak számára kielégítő lehet, de igaz, hogy a thl w100-ról indulva egyre jobban szörnyülködöm mert visszafelé haladok a sebességben. A HD még belefér a nagyobb kijelző érdekében -
kosturica
őstag
válasz
RVR400 #40907 üzenetére
Olvastam a te írásodat a FHD és a 6589T kapcsolatáról (mármint hogy kevés neki a soc), amit elég sokan cáfoltak, mondhatnám úgyis, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Egyébként megnéztem az összes youtube-os videót, egyikben sem fedeztem fel, hogy lassú lenne. Nem beszélve arról, hogy az Antutu-ban is elég jól teljesít: 14200 pont körül van. De majd ha megjön, megmondom neked az igazat, jó?
Addig is ha megtennéd, elmondanád még így látatlanban, hogy mi lesz rossz benne? Csak azért, hogy kellőképpen fel tudjak készülni lelkileg!
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #40874 üzenetére
így van az Huawei Ascend P6-nál is a mm-eket fizeted meg vastagon
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #40792 üzenetére
Volt nekem Concorde termékem elég sok. Senki sem állította (még Ők sem), hogy a csúcsminőséget képviselik. Egyet képviselnek viszont, a tisztességes és korrekt magatartást az ügyfelekkel. Ennek érdekében hozták létre a saját fórumukat, ahol a savazós postokat sem törlik, és nem bannolnak senkit sem még akkor sem ha az illető mocskolódik. Sokszor a kéksárkányról kevesebbért kivágtam valakit. Létrehoztak egy tesztelői-fejlesztői csapatot (egyébként bárki aki érez magában ambíciót jelentkezhet náluk) akik a megjelenés előtt erősen felhasználói oldalról "köpködik" meg a készülékeket. A visszajelzések alapján módosítanak a szoftveres oldalon is, és hardveresen is amire volt igény (és nem irreális kérés volt) azt igyekeztek a lehető legrövidebb idő alatt megoldani.
A lényeg, hogy a helyükön kell kezelni a dolgokat! Szerinted aki az Opel gyárban dolgozik az nem vehet Mercedest?....persze, én nem dolgozom a Concorde-nál, viszont nagyon jó barátaim vannak ott ezért bocsássátok meg nekem, ha egy kicsit elragadtatom magam amikor azt látom, hogy oktalanul bántják a barátaimat.
Szóval ezért akarok én LG-t vagy egyéb mást vásárolni magamnak! -
b0bcat
addikt
válasz
RVR400 #40757 üzenetére
Egy komoly (gyártói) árengedményhez azért vélhetőleg komoly mennyiséget kell berendelni, ezt se felejtsük el! És egy legálisan működő vállalkozás működési költségei is igen tetemesek (akár van forgalma éppen, akár nincs!), így aztán ha minden valós költséget beleszámolsz, akkor az jön ki, amire fateless kolléga is jutott a linkelt írásban: nem lehet a feketeimporttal versenyre kelni, mert még akkor is "túl drágán" kell adni a ternékeket ahhoz, hogy maradjon rajta tisztességes haszon...
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
RVR400 #40175 üzenetére
Két hónapja csak telefonokat buzerálok, és keresem a Nagy Ő-t, szóval soxor!
A "kézreállósági felső érték" nálam a Samsung S3 70.6 mm-e, de ami igazán kényelmes volt, az az Alcatel Idol Ultrája, a maga 68.5 mm-ével. Gyanítom, ott a kényelmi faktorba a vas... vékonysága is belejátszott.
Ami miatt nem akarok a felső érték fölé menni, az, hogy eleve valami hard shell-t akarok a telefonra, ami min. 2-3 mm-t még hozzáad a szélességéhez.
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #40141 üzenetére
Nofene. En nem tudtam hogy a telefon tarhelyet lehet particionalni.
Amugy megragadtad a lenyeget, mert valojaban nem a tarhely meretevel van gondom, hanem azzal hogy abbol a kis 4gb-bol valasztjak le a rendszer particiot, rendszerint 1gb-ot ha nem tevedek, ami keves.
Viszont ha at lehet particionalni ugy, hogy az egesz 4gb rendszer legyen, az mar oke.
Le tudnad irni hogyan kell? -
DJGABI
addikt
válasz
RVR400 #40175 üzenetére
"miután nyomogatta párszor"
igen, annyiszor valóban jó. meg megvan az újdonság varázsa, meg úúú meg ááá mekkora... aztán ha használni kéne... saját sztori: egy kézzel én nem tudtam felvenni a hívást, mert egyszerűen nem értem át az 5 collos tepsit, átugrott a letevés gombra. jó, mondjuk ez volt 142 x 80 x 11 mm telefon, most már azért faragtak a kereten ebben a kategóriában, de pl egy iOcean X7 még mindig nagy lenne nekem. ~20 centi az araszom, ha már méregetjük -
Zeki
nagyúr
válasz
RVR400 #40161 üzenetére
Ez olyan telefon lehet, amire azt szoktam írni, hogy kínában erre mennek rá, elolvasva gyönyörfakasztó adatok, aztán mikor megrendeled hírtelen jött erős izgalmadban, esetleg eszedbe jut, mi van, ha a minőségellenőrzés ennél is bakfitty? Aztán amikor megkapod, pár nap után dobod fel a netre eladni. Rájössz hogy ez nem az amit kerestél.
A kínai rízsszedők dzsunkás halászok bármikor összeraknak neked egy ilyen telefont. -
megint én
őstag
válasz
RVR400 #40147 üzenetére
Ez a "hátulütője" a kínai fónoknak... Annyi van belőle, hogy kb dolláronként van valami...
Amúgy ez igencsak off, de sajnos a huawei y300 topicban nem kapok értelmes választ.
Barátnőmnek kéne ne olyan kihajtható, előlapvédős tok, aminek van kivágása a vaku/lednek. Tényleg sry az offért, de már 3x tettem föl ott a kérdést, és nem akarom őket bántani, de ezt az egyszerű kérdést is képesek félreértei. -
betyarr
veterán
válasz
RVR400 #39822 üzenetére
fene tudja,már annyiszor olvastam itt a ph-n,hogy delikvens bement,simet kicserélték és boldog volt.egyszer a t-nél én is érdeklődtem,hogy a 12 éves simemet tudnák-e cserélni és annyit mondtak,hogy minden további nélkül.de ezek szerint mégsem elég az ügyfél két szép szeme minden esetben?
-
ctibor
senior tag
válasz
RVR400 #39767 üzenetére
Adalék a ZOPO minőségi hozzászólásokhoz:
Én nem a C2-t, hanem a jóval drágább 980-ast vettem, de visszaküldtem Kínába, mert eldobálja a hálózatot. Ráadásul közben az állapotsáv szerint jó térerőm van...
Ez az egyik legalatomosabb bug, mert azt hiszed, elérhető vagy, közben mégsem.
Persze, ez lehet egyedi készülék hiba, de gyanús, hogy a ZOPO fórumokban sokan panaszkodnak a 3G elvesztésére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest