-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vapega
tag
válasz
wiggly #84278 üzenetére
Én innen rendeltem az enyémet..................2 hét alatt minden megjött eddig tőlük.
-
trebrona
nagyúr
válasz
wiggly #84278 üzenetére
Ez az eladó szokott ajánlott lenni.
-
Upo
addikt
válasz
wiggly #69927 üzenetére
Bírja még mindig bár még csak 4 hónapos. A nem cserélhető akku is cserélhető csak szét kell szedni a készüléket és megküzdeni a ragasztásokkal. Neten van hozzá csere akku (a Moto-hoz legalábbis), ha nem egy full noname akkor szokott lenni hozzá akku. A newman ha népszerű lesz akkor valószínű rááll az utángyártó ipar és lesz hozzá akku, ahogy az lg,samsung,htc,moto,idevices-hez is van.
-
dioka7
senior tag
válasz
wiggly #69781 üzenetére
Szia, én tegnap rendeltem meg. Most Newman N2-m van, ezt fogom lecserélni, első sorban a dual SIM miatt. Szinte mindenhol jókat írnak róla, olvastam elég sok német/angol nyelvű tesztet, egyedül a GPS-t szokták leszólni. A mostani tel.-em is newman abban viszont olyan GPS van, hogy ilyet még nem láttam, hidegen is kb 20-30 mp alatt talál jelet, melegen pedig azonnal. Nem akarom elhinni, hogy egy újabb készülékbe a newman gyengébb GPS modult vagy antennát rakott volna, de majd meglátom. A tesztekben amúgy az akkura azt írták, hogy 1-1,5 napot ki lehet vele bírni, még a tesztelés során történő folyamatos nyomkodás mellett is. Ha megjött, majd leírom a tapasztalatokat.
-
benceman00
tag
válasz
wiggly #69778 üzenetére
Főleg a FHD mellé. Nekem is FHD van 2ezres akksival nekem éppen elég egy napra de megvan a lehetőség, hogy cserélhessem nagyobbra ha épp kellene. Ha Te nagyon sokat használnád akkor lehet, hogy nem a legjobb választás.
Szerk.: Szerintem vársz 1-2 hetet és ezt megbírod venni 200dollár környékén és 15dodóért van hozzá 3ezres akksi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest