- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ő újként, ahogy Te is idézted, a 67xx -et jelölte meg. Az enyém viszont 6595, tehát nem tartozik az általa jónak prognosztizáltak közé. Mint említettem, szerintem rendben van. Szokott érdekelni egy hiba oka, az viszont nem annyira érdekes számomra, hogy mitől működik jól valami. Ezért antennacsík után sem kutattam. Egyszerű logika alapján következtettem ki a magyarázatot. A 6595 -ösök látják a Glonass hódokat, míg az MTK "rossz GPS -hírét" keltő 6589, 6592, stb. nem. Ergo, más a modul. Sztem ez már önmagában is elég ok arra, hogy kimaradjon az általánosításból. Hacsak nincs tapasztalata ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Sorozatok
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Linux Mint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest