Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freddycom
üzenetére
Voltak nagyon jó akciók, ahol 32" TV 40k, alapabb laptop 40k, Nokia 530 Dual SIM 15k, Tchibo kávéfőző 5k és hasonló nagyon jó árak voltak, persze ezek gyorsan elfogytak.
Amik maradtak, azok jellemzően a 10-20% körüli kedvezmények, amik továbbra sem rosszak, csak nem olyan átütőek, mint a kimagaslóak.Egyébként az első 5 percben (legalábbis amikortól én néztem, 7 órától) még minden volt, tehát nem olyan volt, hogy 5mp alatt elfogyott a készlet.
A Bosch kávéfőzőn sokat gondolkodtam, ilyesmit akartunk venni a gyülekezetbe, ami most 120k-ért volt - ennyi egy nem túl sokat használt készülék - újonnan 50k-val több máshol.
Indiant
Na igen, két lego-t vettünk is. Végül egy harmadikat is akartam, de addigra az már elfogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő