- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BIOS frissítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juppiee
újonc
Sziasztok!
Barátnőm apukája szeretne egy dual simes telefont, de én annyira nem vagyok otthon a témában ezért a segítségeteket szeretném kérni.
AZ erre szánt összeg 40 000 FT +- pár ezer forint.
Amit szeretne:
Max 4,5" kijelző,
adroid op rendszer
4 magos proci
magyar menű
magyarországról rendelhető. (már eladta a régi készülékét és minnél hamarabb szeretne egy újat)
főleg telefonálásra illetve fényképezésre használná ( ezért jó lenne hogy viszonylag szép képet csináljon a kamerája és legyen mellette egy led vaku is)
megbízható készülék újonnan garanciával.nem tudom hogy ennyi pénzért mennyire magasak az elvárások, remélem tudtok ajánlani vmi jó kis telefon.( ha üzletet is tudtok mellé ahonnan rendelhető még jobb lenne)
előre is köszi a segítséget.
Üdv,
Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő