-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesson
újonc
Heló kedves mindenki!
Már hetek óta kerülgetem és kutakodom a témában hogy lecserélem a Lenovo S920 ROM-ját.
Elhatároztam magam de azonnal nagy falba ütköztem.Vibe Ui van rajta és iritál ez a félig kínai félig angol félig android de mégsem cucc.
Szóval bemennék Recowerybe de kínai a szöveg így el sem tudom kezdeni a ROM cserét.Az is elég lenne a számomra ha vissza tudnám rakni rá az eredeti Androidot mer az volt rajta csak egy meggondolatlan pillanatomban lefrissítettem és ez lett belőle.
Ha tudnátok segíteni iszonyatosan hálás lennék.
Köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő