Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Billentyűzet gondom van
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windowsos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Lenne néhány kérdésem az urakhoz, megpróbálom összeszedni.
Nézegetek valami izmosabb telefont, és kicsit elakadtam. A Huawei Honor6, a Nubia Z7 max és a THL 5000 is fókuszba került. Egyrészt fontos lenne számomra az egyéb ismert dolgok mellett, hogy viszonylag jól szóljon fülhallgatóval. A T5000-nél is és a Hisiliconnál is olvastam, hogy az átlagosnál jobb hangprocesszor van benne.
Egyfelől érdekelne hogy ilyen irányú tapasztalata van-e valakinek. Aztán az sem világos számomra, hogy ez a Kirin 920-as soc mennyire általános, mekkora közösség áll mögötte, és úgy általában a mókolása (rom csere, recovery telepítése stb) mennyire más a megszokott MTK-s vonaltól? És a harmadik, hogy a snapdragonok fogyasztása milyen? (Ezt meg a Nubia miatt kérdezem).
Legegyenesebb megoldásnak a T5000 tűnik, azt is néztem ki először, de A WIFI- és a GPS képességeit illetően kicsit bizonytalan vagyok. Láttam hogy volt aki rendelt Honor6-ot, illetve a T5000-es kommenteket is olvastam azoktól akik vettek. Tudom hogy nyers erőben gyengébb mint a másik kettő, de az gigant aksi miatt mindenképpen foglalkoztat.
Egyszóval akinek van némi rálátása ezekre, segíthetne kicsit eligazodni!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Billentyűzet gondom van
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest