Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
OFF:
Elváltam és ez SOKAT elárul... ennek pont tegnap volt egy éve,de csak idén szilveszterkor jöttem ki,megpusziltam a gyerekeimet szilveszter éjjelén,éjfél után 2 órával és eljöttem szerencsét próbálni.Soha nem hagytam el őket!! (de 3 gyerek után kell gyerektartást fizetni,meg autót,itteni lakást,kaját,benzint meg stb.-t)
Több-kevesebb sikerrel.Most 3 hete nem dolgozok csak egy mellékállásban,ami egy hónapja megvan.
Egyedül nagyon nehéz az élet,amúgy vannak dolgok amik sokkal olcsóbbak,mint odahaza.Ez van!
Ha van időm gép előtt ülök,ja és,ha van netem!!!Mert sokszor nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest