Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szia!
Szerintem meg a kínában gyártatott készülékek teljes ára nem haladja meg a 100$-t!
Ha szétszedjük azokra az összetevőkre mint a gyártói ár+webshop haszon+kínai adó= 170-200$
Akkor hol is van ehhez az ő 340$-áruk?
Ne azt nézd, hogy más telefongyártók mennyiért adják mert mind más és más haszon kulccsal dolgozik ITT lép be a "márka" név szerepe mert egy-egy termék eladási árát ez akár +50%-al is megdobhatja. De a ConCorde nem egy "márkás" telefon, max a repülőgép volt anno
. Ezért kellene az árukkal operálni! Ha ezt ~50eft környékén dobnák piacra nem lenne érdemes kínából rendelni ezzel megnőne a forgalmuk is és nem csak itthon! De sajnos nem ezt a "márkpetting"
vonalat követik, hanem a gyorsan sokat és nem számít mennyien vesznek telefont! Az is jó ha kevesen mert a haszon úgy is megvan. 
Remélem nem robban fel a fórum! Nem annak szántam csak elolvastam a bemutatót és leírtam a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezért kellene az árukkal operálni! Ha ezt ~50eft környékén dobnák piacra nem lenne érdemes kínából rendelni ezzel megnőne a forgalmuk is és nem csak itthon! De sajnos nem ezt a "márkpetting"
vonalat követik, hanem a gyorsan sokat és nem számít mennyien vesznek telefont! Az is jó ha kevesen mert a haszon úgy is megvan.