Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.Kornél
csendes tag
válasz
peter76bp #8075 üzenetére
(#8075) peter76bp :
Jól van, beszálltam a versenybe. Én is megrendeltem az Ulefone V12-t a ttmalls.com-ról.
Ezek szerint én vagyok a mai negyedik rendelő (a ttmalls-nál pedig a rendelési szám alapján úgy tűnik a 430.?) Aki még kedvet kapott éjfélig van egy szűk órája...(#8085) xhege :
Köszi az információkat, úgy tűnik nem lesz gond a szállítással. És remélem a készletük is kitartott még a fórum top listáján élre törő készülékből.
A V12 topic ötletét én is támogatom (ha még nincs létrehozva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest