Hirdetés
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fehér vadász #78678 üzenetére
Két napja még a fentit lőttem hogy azóta mi változott... ha a DHL remote areaba rendelsz akkor lennie kell, meg kell kérdezni a supportjukat hogy mi az aktualis allaspont.
mod: jajj bocs, rossz kép és mar nem tudom szerkeszteni a hsz-t, de a link jó rajta.
mod2: és nem csak dumalunk hanem az aktualis informaciokat megosztjuk, ha neked van frissebb akkor ne kekeckedj hanem mondd el. Legalabbis nem lattam hogy korabban hol irtad,"nincs mert blablabla"...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- DJI topic
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone Air - almacsutka
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest