Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Hogy mit vett át? Vicces vagy. Hidd el nem kenyerem arról véleményt mondani, amit még csak nem is láttam. Az egész a te szánalmas meséd, amit itt terjesztesz és kezd bizonyos határokat feszegetni a személyemet illetően. Rengeteg kínai készülék volt már a kezemben, mert rengeteg barátom és ph-s kollégám ha nem is heti szinten, de megmutat egy-egy újabb szerzeményt. És ezt úgy képzeld el, hogy leülünk valahova és órákig nyomkodom tesztelem a telefont, míg dumál róla a tulaja. Az IPS technológiáról és minden másról úgy alkotok véleményt, hogy hosszú ideje bújom a témát szakmai fronton. Úgy alkotsz rólam véleményt, hogy még csak nem ia ismersz. Konkrétan hazudsz itt össze vissza rólam dolgokat, csak azért mert a véleményünk nem egyezik sokszor. Képzeld emberek vagyunk és egyben egyéniségek is. És ez így jó. Például a Coolpad fotós képei kapcsán is false infókat terjesztesz. Ugyanis ha megnézted volna a Gizchina Coolpad reviewját, akkor észrevetted volna, hogy a tesztképek eredeti formában, zipbe tömörítve letölthető onnan... Szóval megkérlek, ogy a továbbiakban ne állítsál velem kapcsolatban semmit egyik fórumon/topikban sem vagy megkérek egy moderátort, hogy szankcionálja személyedet. Oh és majd elfelejtettem, nagyon kevés embert blokkolok privátban és te már lassan egy éve ezt a titulust kiérdemelted nálam. Elnézve az akkori privátokat, csodálom, hogy egyáltalán még szóba állok veled és egy-két kollegával találkozva hasonlókat hallottam. Szóval nem biztos, hogy csak én vagy mi a kollégákkal vagyunk tökéletlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest