Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Persze, csodát nem várok egyiktől sem.
Az előző telefonjaimmal szerencsém volt, azokban olyan hibák voltak, amik nem érdekeltek.
Sajnos nincs topik a telefonhoz (a sajátja itt a Mobilarénán döglött). Angol nyelven sem találtam, láttam egy két lengyel meg cseh topikot, de amennyire ki tudtam venni, ott sem ilyesmiről volt szó. Kiderítettem, hogy Lava néven is jelentek meg Prestigiok, de a 7600 pont nem. Amúgy nagyon jó telefon, nagyon szeretem, semmiképp nem válnék meg tőle. Ez az egy hátránya, hogy nincs mögötte igazán modder támogatás. Hiába na, ekkora nagy tepsi a legtöbb embernek nem kéne soha. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző telefonjaimmal szerencsém volt, azokban olyan hibák voltak, amik nem érdekeltek.
Sajnos nincs topik a telefonhoz (a sajátja itt a Mobilarénán döglött). Angol nyelven sem találtam, láttam egy két lengyel meg cseh topikot, de amennyire ki tudtam venni, ott sem ilyesmiről volt szó. Kiderítettem, hogy Lava néven is jelentek meg Prestigiok, de a 7600 pont nem. Amúgy nagyon jó telefon, nagyon szeretem, semmiképp nem válnék meg tőle. Ez az egy hátránya, hogy nincs mögötte igazán modder támogatás. Hiába na, ekkora nagy tepsi a legtöbb embernek nem kéne soha.