- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egye meg a fene, bajban vagyok. Tegnap Dominó85 ajánlott 4 modellt, a Lenovo P780-at, a Huawei Honor 3C-t, a Xiaomi Hongmit és a Jiayu G3T-t / C-t. Na most van egy kis időm, így a neten bogarászva elbizonytalanodtam, pedig rápörögtem tegnap a Lenovora rendesen. A Lenovot 230 dollárért találtam, a Huaweit 190-ért, a Xiaomit 169-ért és a Jiayut 159-ért és pont ez a probléma. Kb egy szint mindegyik, van amelyik ebben jobb, van amelyik abban, viszont az ár/érték nem egyforma, például a Jiayuhoz képest a Lenovo nem biztos, hogy megér 70 dollár felárat, hiába nagyobb név. Igazából fogalmam sincs melyiket válasszam, a Jiayu szoftveres támogatottságától félek kicsit (gyakorlott droid user vagyok, nem okoz gondot a romolás, de WP alatt elkényelmesedtem, ha nem muszáj, nem piszkálom), egyébként tökéletes lenne, mindent tud, ami nekem kell. A Lenovo kicsit drága, de tetszik a bitang aksi, a Huaweiben természetesen a 2 giga RAM a nyerő, míg a Xiaomi esetén a szoftver a kiemelkedő. Tényleg fogalmam sincs, melyiket válasszam.

Szerk.: Ilyet nem láttam még a tesztekben, de csak most kezdtem az utánaolvasást, mindenesetre megkérdem, hátha sikerül elbillenteni a mérleg nyelvét valamelyik felé. MHL, vagy HDMI van valamelyiken? Tök jópofa lenne például telefonról tartani a prezentációkat, csak egy kábel kellene hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő