Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
válasz
b0bcat
üzenetére
Szia!
Egyet értünk. Teljesen egyértelmű volt, amit írtál, és teljesen igazad van, olvasd el Te is, amit én írtam, szerintem csak más megközelítésből fogalmaztuk meg. Én azt írtam, hogy ezek a számok önmagukban semmit nem jelentenek, és maximum orientáló szempontok lehetnek, úgyis az dönt, hogy egy adott készülék hogy gazdálkodik a rendelkezésre álló energiával. Ja meg talán azt is írtam, hogy a konkrét tapasztalat a döntő, ezért beszélgetünk itt. De amíg nincs egy konkrét lista, hogy kinél melyik akku melyik készülékben milyen órajelfrekvencián, képernyő-fényerősség mellett és felhasználási körülmények és szokások közt mennyi időt bír, addig orientáló szempontnak csak az van, amit ráírnak. Csalás, hamis adat pedig lehet a 4000 is és a 2500 is, tehát találgatni konkrétumok nélkül kár. A konkrét tapasztalatokat pedig, hogy melyik konkrét típus adott akksival mennyit bír, beszéljük meg, semminek sem örülnék jobban! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest