Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cartman123
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes telefonhibával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni:
Az új THL W100 néhány óra állítgatás, tökéletes működés után nem talál egy hálózatot sem.
2 napja tartó próbálkozás után, arra gondoltam hátha gyenge a vétel ezért kivittem a szabadba és csoda történt, mert meg is találta a Tmobilost és két Vodás hálózatot, csatlakozott is, hívható is volt a telefon, addig amíg vissza nem vittem a házba, itt ismét semmi térerő, de már az ablakban sem!Mit javasoltok?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest