- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok nekem megfelelő telot ajánlani?
Új telot akarok venni mert sajnos ellopták a Zopo c2-ömet
35 000Ft nál többem nincs új telóra! De nincsenek is nagy igényeim. A zopot imádtam de igazából nem használtam ki, játszani szinte soha nem játszottam max kicsi játékokkal amik az 1 magos 1ghz-s több éves kínai tabletemen is mennek... szóval nekem felesleges a 4mag. Amit szerettem a zopoban az a nagy és szép kijelző, tömbnyire netre használtam, napi 2-3órát biztos netteztem vele... Így ennek megfelelően keresek minél olcsóbb új telot, szempont hogy 4.5 - 5inches legyen és azért a menü ne akadozzon nem kell hogy bírja a játékokat! Minél szögletesebb dizájn és fekete szín.Nagyon sok telot átnéztem de csak 1-et találtam ami valamennyire megfelel, HTM M3 még olcsóbb is mint amennyim lenne rá. Áfával együtt is csak 25 000Ft igaz kevés a ram de szerintem amire én használnám arra ez is elég, amitől viszont kicsit tartok az a TFT kijelző, bár szemből nézve talán ez is jó lehet viszont a 854x480-as felbontás nem a legjobb, jó lenne legalább 960x540 de ilyet árban és kinézetbe nem találtam bár a jelenlegi ideglenes telefonom 1 törött iphone 3gs és ennek csak 480x320 a felbontása ami 165PPI és célnak ez is megfelel... HTM M3 pedig 196PPI
Szóval szerintetek megvegyem? Esetleg tudtok valami mást ajánlani?
Ja és ez mit jelent?
Networking GSM/WCDMA
Frequency 2G:GSM850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA850/2100MHz
Data transfer GSM/GPRS/EDGEMás telefonoknál fel van tüntetve a HSDPA+ is, ennek a hiánya mit takar?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.