Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos
üzenetére
Szia! Az imei szám csak a telóban van! Az első tanulópénz! Legközelebb a csomagot kívülről fényképezd le!
aztán amikor kinyitod akkor is lehetőleg valami sorozatot próbálj csinálni! Ha minden ok legfeljebb kitörlöd! Amúgy valami gond van mostanában a kínából érkező csomagokkal! A fiamnak kétszer bontották fel a csomagját és vissza is küldték a feladónak! Pedig egy PIC KIT2 programozó panelről van szó kb akkora mint egy cigarettás doboz csak fél centi vastag panel!
Nekem még nem volt ilyen tavaj vettem át egy telót kint Köln-ben de a vámos nem is nyúlt hozzá előtte nekem kellett felbontani! Vámot ott sem kellett de áfát igen igaz 19%-os ott! De a plusz 32eurót el tudtam volna költeni egy töröknél is sörözés közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest