- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Everest / AIDA64 topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
meridaharcos #57146 üzenetére
Szia! Az imei szám csak a telóban van! Az első tanulópénz! Legközelebb a csomagot kívülről fényképezd le!
aztán amikor kinyitod akkor is lehetőleg valami sorozatot próbálj csinálni! Ha minden ok legfeljebb kitörlöd! Amúgy valami gond van mostanában a kínából érkező csomagokkal! A fiamnak kétszer bontották fel a csomagját és vissza is küldték a feladónak! Pedig egy PIC KIT2 programozó panelről van szó kb akkora mint egy cigarettás doboz csak fél centi vastag panel!
Nekem még nem volt ilyen tavaj vettem át egy telót kint Köln-ben de a vámos nem is nyúlt hozzá előtte nekem kellett felbontani! Vámot ott sem kellett de áfát igen igaz 19%-os ott! De a plusz 32eurót el tudtam volna költeni egy töröknél is sörözés közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest