- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- OLED monitor topic
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nem tudom mi érdekel benne annyira.... cpu változást nem fogod észrevenni, max szintetikus tesztekben. GPU valamivel jobb, de ha játékos vagy eleve nem igazán jó választás akármilyen mtk soc.
Nyers erőben valamivel jobb mint az előző, viszont nincs meg a technológiai előrelépés cpu (cortex a7) szinten sem, és gpu (nincs opengl 3.0, stb...) szinten sem. Szerintem akinek 6589-e van, annak ez a mediatek széria nem igazán jelent tényleges előrelépést. Főleg akkor, ha a 6589-hez is lesz 4.4 . Aki meg most akar venni valamit, én inkább az mt6588-at várnám. Sokkal kiegyensúlyozottabb soc mint a 6592.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 10.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest