Hirdetés
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
habarcs88
üzenetére
Örülök neki, hogy segíthettem.
Gari: Igazság szerint én meg sem néztem, hogy milyen papírok vannak a dobozban
Olvastam viszont egy levelet ami a csomagba volt téve, miszerint a coolicool vezére nagyra értékeli, hogy tőlük vásároltam a telót. Megnéztem most: tehat van egy kitöltetlen adattartalom nélküli warriantly, egy quick giude és ennyi. szóval se számla, se érvényes garijegy. a bolondok. ha gari lesz akkor nagy meccsre számíthat az ember ha ezektől rendel.
Füles: Bot fülem van, nem bontottam még ki a fülest, sőt van vagy 3 kibontatlan fülesem is a lakásba. Egyébként biztos használható.
Vaku: Ez biztos tenné a dolgát, de nem igen van szinkronbaan az expozícióval mert túlexpózza magát. Egyébként se vakuzzunk telóval. Tessék venni egy dslr-t meg egy ttl-e vakut... Egyébként szebb képet készít mint az sgs. Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meshtastic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Olvastam viszont egy levelet ami a csomagba volt téve, miszerint a coolicool vezére nagyra értékeli, hogy tőlük vásároltam a telót. Megnéztem most: tehat van egy kitöltetlen adattartalom nélküli warriantly, egy quick giude és ennyi. szóval se számla, se érvényes garijegy. a bolondok. ha gari lesz akkor nagy meccsre számíthat az ember ha ezektől rendel.