-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
habarcs88 #51169 üzenetére
Örülök neki, hogy segíthettem.
Gari: Igazság szerint én meg sem néztem, hogy milyen papírok vannak a dobozbanOlvastam viszont egy levelet ami a csomagba volt téve, miszerint a coolicool vezére nagyra értékeli, hogy tőlük vásároltam a telót. Megnéztem most: tehat van egy kitöltetlen adattartalom nélküli warriantly, egy quick giude és ennyi. szóval se számla, se érvényes garijegy. a bolondok. ha gari lesz akkor nagy meccsre számíthat az ember ha ezektől rendel.
Füles: Bot fülem van, nem bontottam még ki a fülest, sőt van vagy 3 kibontatlan fülesem is a lakásba. Egyébként biztos használható.
Vaku: Ez biztos tenné a dolgát, de nem igen van szinkronbaan az expozícióval mert túlexpózza magát. Egyébként se vakuzzunk telóval. Tessék venni egy dslr-t meg egy ttl-e vakut... Egyébként szebb képet készít mint az sgs. Helló
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EAFC 25
- Tesla topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest