- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
vegyszer #48505 üzenetére
Kösz. Ennek sajnos teljesen vége lett, most jöttem a szervizből, ahol nagyon korrektek voltak, kihoztak még vagy 3 telefont, amiből a végén egy X5F (FHD) lett működőképes. Beszélgettem velük és ilyet még ők sem láttak, hogy töltés visszajelzést ad a led de nem kapcsol be és a gép sem érzékeli, több aksival sem.
Ott a szervizben leszűrtem a saját következtetésemet: csak márkás gyártók készülékeit érdemes kintről is rendelni, ha biztos akarsz lenni, hogy nem hibás darabot szeretnél, vagy itthon vásárolni és közel lakni a szervizraktárhoz, ahol segítenek és választhatsz.
Ezért mindenkinek ajánlom, hogy inkább a nagyobb nevek közül rendeljen (Lenovo, ZOPO, Xiaomi, ZTE, THL stb.) hogy örömteli legyen a használat ne egyből vissza postával kezdjen, mert igen gyenge lábakon áll a minőség ellenőrzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest