- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, csak mondjuk az 100.000 HUF. 30ezres kategóriában mutass nekem olyan samsungot ami nem egy rakat szar. Mert ő ugye ilyen kategóriában keresgélt
Az én dual simes thl-em:
- 100% magyar, dual sim is úgy működik ahogy kell, mobilnet T-s nem tudom voda h menne, de mondjuk nem is érdekel nálam a voda eléggé lejáratta magát, ízlések és pofonok ...
- Mtk usb driver kb. google első találat, nem tudom nehéz-e vagy sem, de tudok rámásolni fájlokatsőt ki tudom kapcsolni, hogy alapértelmezetten ne médiakészülékként ismerje fel a számítógép, ami programozásnál elég hasznos. Note II alapból ilyen fos módba kapcsol, így az Eclipse nem találja meg, csak az én szar kínai thl-em.
- GPS valóban jobb a samsungban, de csak gyorsaságban. 5-7m pontos a thl gps-e, navi szoftverrel csodálatosan működik
- kijelző napsütésben tényleg nem látható jól, viszont az AMOLED-től hányok. Szerintem egyáltalán nemv alósak a színei, akkor már az xperia z sokkal jobban bejön.
- root 30másodperc alatt mtk 6589 aoutoroot programmal
- igaz, nekem nincsenek parasztvakító fícsörjeim
- gyorsanak gyors ez is
- méretről nem vitázok nekem 5.7"
- kinek mi éri meg, ha neked megéri 100k-ért (ugye független telefonokról beszélünk) akkor vedd megén nem kövezlek meg érte, sokaknak a magyar gari emgér ennyt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest