Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

alexw801
senior tag
válasz

janosgal

üzenetére
						Rendben, leírom este.
2-szer kell flash-elni (Bruno féle CWM Recovery felrakása és átpartícionálás), ez kellemetlen (bár a ZP100-nál eleget csináltam).
Utána már csak fájl bemásolás és install zip - Recovery-ből, ez semmiség.
De a fájl bemásolást inkább kikapcsolt teloból kivett micro SD-re raktam PC-vel, mert az USB kapcsolathoz ZTE .exe illesztő futtatása szükséges (és a jobbik - céges - laptopomon nem vagyok rendszer adminisztrátor, majd hétfőn bent megfuttatom).
Az eredeti Recovery-vel backup készítést feladtam, de Bruno reagált is, hogy szükségtelen, mert rendelkezésre áll a gyári (stock) ROM, és bármikor vissza lehet tölteni, ha garanciális vita miatt szükséges lenne.
A Bruno féle CWM Recovery-be csak kikapcs., Volume up + Power gomb hosszantartó lenyomásával lehet bejutni, úgy nem, mint a V970-nél.
Battery stats fájl nem találtam még benne, én szeretem kitörölni, ha a töltöttség % zavart.
A telo 2013 februári gyártású(dobozon látható), és még szűz kínai volt, ápr. közepei rendeléssel. Pár nappal ez után az egyik eladó már Bruno ROM-jával küldi, amiért Bruno-nak még egy sört sem fizet. Valószínűleg nem partícionálja át.
A Volume down + Power gomb hosszantartó lenyomásával egy Factory mode-ba sikerült jutni, full kínai nyelvvel, akku kivétel segített. Lehet, hogy most már nem kínai lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
 - ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest