Hirdetés
- RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tefra
csendes tag
válasz

petymeg

üzenetére
						Ezt a telefont néztem ki én is.
 Több néven is megtalálható, Ulefone V1277 néven is fut, vagy STAR V1277 - ként található meg, teljesen változó. Jellemzőbb a Star. Megtévesztő, mert van a sima V12 is, ami még egymagos verzió, a "77" a MTK6577 procit jelöli. Nekem egyedül a kijelzője kérdéses. A felbontás mindenhol 960*540-es, de a színek már bajosak. Van, ahol 16millió színnel írják, viszont máshol meg csak 260K-val... 4,3-as kijelzőn nem tudom, ez elég-e. Nekem nagyon tetszik, csak még pénzmagra várok. 

Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
 - ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Több néven is megtalálható, Ulefone V1277 néven is fut, vagy STAR V1277 - ként található meg, teljesen változó. Jellemzőbb a Star. Megtévesztő, mert van a sima V12 is, ami még egymagos verzió, a "77" a MTK6577 procit jelöli. Nekem egyedül a kijelzője kérdéses. A felbontás mindenhol 960*540-es, de a színek már bajosak. Van, ahol 16millió színnel írják, viszont máshol meg csak 260K-val... 4,3-as kijelzőn nem tudom, ez elég-e. Nekem nagyon tetszik, csak még pénzmagra várok.