- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Üdv társaim!
Azoknak akik kérdeztek tőlem,most rövid összefoglalót írok erről a Mobistel csodáról.
Ma visszavittem a Media Marktba és nem kértem másikat,vissza adták a pénzemet!
Egyetlen egy problémám volt vele éspedig,hogy Internetezés közben pontatlan a képernyő,de CSAK akkor és lassú,hiába próbáltam ki 5 Mb/sec internetnél...amúgy pont egy kategória ,mint a THLW3+,csak ,,átbaszás",mert a ferdeszemű ráírta a dobozára,hogy 4 Gb ROM és 4 Gb RAM,holott csak 512 van benne...amúgy gyors,stb.Azoknak ajánlom,akik NEM neteznek vele!Szuper képet készít,de sajna mérgemben letöröltem az összesen 3 képet,amít vele késítettem,de nagyon jók:-)
Minden más megfelel a valóságnak,azaz a leírtaknak!a GPS 30 sec alatt talált jelet,amúgy kitűnő kidolgozás
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo 3DS és DS topic
- LED világítás a lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest