-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Üdv társaim!
Azoknak akik kérdeztek tőlem,most rövid összefoglalót írok erről a Mobistel csodáról.
Ma visszavittem a Media Marktba és nem kértem másikat,vissza adták a pénzemet!
Egyetlen egy problémám volt vele éspedig,hogy Internetezés közben pontatlan a képernyő,de CSAK akkor és lassú,hiába próbáltam ki 5 Mb/sec internetnél...amúgy pont egy kategória ,mint a THLW3+,csak ,,átbaszás",mert a ferdeszemű ráírta a dobozára,hogy 4 Gb ROM és 4 Gb RAM,holott csak 512 van benne...amúgy gyors,stb.Azoknak ajánlom,akik NEM neteznek vele!Szuper képet készít,de sajna mérgemben letöröltem az összesen 3 képet,amít vele késítettem,de nagyon jók:-)
Minden más megfelel a valóságnak,azaz a leírtaknak!a GPS 30 sec alatt talált jelet,amúgy kitűnő kidolgozás
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple asztali gépek
- Windows 10
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Parfüm topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest