- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

GaborJanos csendes tag Hali, már írtam korábban is a zp100-asomról. Én egy baráttal hozattam, akinek a felesége yuan-ért vette, így átszámolva 140Euro kb 40 ezerFt az ára, ami nagyon kedvező. Viszont a teló első este kikapcsolt és meghalt, majd egy G14 méretű kínai negyedben vett aksival szintén bírt 1-2 órát aztán szintén kikapcsolt és meghalt. Most visszavitték kínába az üzletbe (50 tartomány van és tartományonként vab 1 zopo üzlet), ahol szimplán annyit mondtak, hogy aksi probléma, adtak egy újat és működik, most 2 hétig próbálgatja az asszony aztán elküldi, ha jó. 
 Amiért írok, hihető a történet, hogy csak a gyári aksi volt hibás? Szerintem valami zárlat lehet benne...Annyit csináltam még, hogy lássa az USB-m adathordozóként, hogy egy drivert telepíetettem,. Láma vagyok nagyon, egy kérdés: mindenképpen kell driver ahhoz, hogy tudjak USB-ről fájlokat mozgatni a teló és PC között, vagy automatikusan fel kellett volna ismerje, mint egy pendrive-ot?
 Amíg működött állat volt, még bízom benne, hogy megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sorozatok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest