- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
hevizms #15145 üzenetére
Nekem meg pont a pandawill-el nem volt gondom, rendeltem jött a tracking number és másfél héten belül itt volt a tablet is sima singpost-al. Ttmalls eladás terén lehet, hogy ok, de a v1277 kapcsán az jött le, hogy szarnak a vevőre miután megkapta a cuccot(lehet, hogy sokan bepróbálkoznak, hogy kapjanak vissza pénzt, de én normálisan leírtam nekik mi a gond és képeket is küldtem, mégse voltak hajlandóak semmire, bár így utólag jobb, hogy visszaküldtem) Kíváncsi leszek mit szólnak mikor a pk-et is kérem vissza. A minideal-el is rendeződni látszik az ügy. Jó lenne végre egy kifogástalan telefon(bár lehet, hogy csak nekem túl nagyok az elvárásaim) Az az igazság, hogy ilyen áron örüljön az ember, hogy szóba állnak vele miután fizetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teemo is csatlakozik a 2XKO játszható karaktereihez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest