Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Na én ezzel szívattam meg magam,mert azt írja,hogy a "data prefer"-nél gyorsabb lesz az adatátvitel.Persze,hogyne lenne jó,így állítottam be.Az egyik kártyám egy sima net nélküli telenoros elöfizetéses,a másik meg egy digi-s netkártya,szintén telenoros.
Bekapcsoltam a wifi megosztást laptopon bóklásztam,nemsokkal jönnek az sms-ek,hogy nem fogadott hivásaim voltak,mert nem vagyok elérhetö.Na ekkor jöttem rá,mi is ez.Azt tudja valaki mitöl van,hogy a két kártya közül a beszélgetös "signal" jelzoje epületen belül,alig egy vonás,a netkártyájé meg max.-on van,slotokban felcserélve ugyanaz? (mindkettõ telenor).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest