- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
citkar
üzenetére
Igaz, azt írtam elengedhetetlen. De nem értelek, legtöbb készülék tudja a B20-at, annyi választék mint égen a csillag. Erre te direkt néznél valami kínai belpiacos készüléket? Ha nem lenne ennyire elterjedt és bevett a B20 használata akkor lenne értelme ezen vitatkozni, de mivel rengeteg készülék tudja így szerintem ezen kar vitázni, B20 pedig alap és nem azért mert ez a mániám hanem mert óriási a választék és nagyon sok tudja. Számomra nincs értelme ma olyan készüléket venni ami nem tudja (mert azok egyébként is sokszor más régióba szánt készülékek), de te tudod mit veszel, tőlem amit akarsz. Én biztos hogy csak B20-as készüléket fogok ajánlani, mert ez ma már alap egyszerűen, kész én úgy gondolom te meg úgy, mindenkinek szíve joga. Szerintem alap a B20.
svgyula:
Ugyan hagyjuk már, vidéken sok helyen ez az egyetlen 4G-s hálózati sáv, nincs B3 vagy B7 csak B20 mert nagy a lefedettsége (nem kell 50 km egy faluba ez nettó baromság, keresztbe/hosszában 3-4 km és kész). Azt pár száz embert meg bőven kiszolgálja ez is, nem kell hozzá tera sávszélesség. Aki nagy városban él tudja nélkülözni a B20-at, de nálunk nincs más (de otthon a wifi persze) szóval vidéken csak ez játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest