- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
Tegnap kibonthattam a Minideal-től rendelt csomagom.
Bedove X21 telefont rendeltem a lányomnak karácsonyra.
Még nem rendeltem kínai telefont. Meglepően jó minőségű, szép kidolgozású telefon.
A kijelzője pozitív csalódás, nem vártam ilyen színeket, kontrasztot, fényerőt, betekintési szöget. (pedig nem IPS)
iPhone-t használok, mégsem tudok rosszat mondani rá. (főleg az árát figyelembe véve)
Az android rendszer számomra teljesen idegen. Bele kell tanulnom. Angol nyelvbeállítással érkezett,
de van benne magyar is. Play Áruház van, működik.
Kínai alkalmazásokat nem találtam benne. Azt nem tudom, hogy rootolt-e, nem értek hozzá.
A telefon gyors, öröm vele böngészni, hamar tölti az oldalakat. Wifi erős, teljesen jól használható.
Ha lesz időm kicsit foglalkozni vele, akkor ha kéritek teszek fel képeket.
A telefonnal a dobozában érkezett két akku, egy füles, egy EU töltő, USB kábel, egy bőrtok, használati utasítás (kínai nyelvű), egy képernyővédő fólia. Ja és a telefonon is van egy teljes értékű fólia.Egy kérdés: beletettem egy MicroSD kártyát a lányom régebbi telefonjából, de hibásnak érzékeli a telefon
a kártyát. Ez a probléma orvosolható, ha a telefonnal leformáztatom a kártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest