- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407 #132396 üzenetére
Igazad van, nem vitatkoztam, csak elmondtam az érveimet. Ha valakinek rendszer szinten stabilabb teló kell, és a jobb képek is fontosak, akkor nyilván Honor. Az viszont drágább is. És persze nincs olyan alkalmazás, ami ne futna a kirinen, de akkor is gyengébb a snap 835 nél, ami később úgy is kiadja magát. Persze attól függ. Valakinek a 650 es is, vagy a 635. ös is elég.
A ram 6 giga mindkettőben, és a háttértár szabványát sem tudom hirtelen, hogy ugyanolyan ufs e mindkettő, vagy van különbség. A kijelző tényleg állat a Qhdben. Személy szerint már a fullhds kijelzőn sem látom a pixeleket, hacsak nem kapok fel egy VR szemüveget. Azt meg elég gyakran nem veszek fel.
Ezzel szemben pedig az áll, hogy ha hosszú távra gondolkodom, akkor a MI6ban lévő andreo videocsippet jó sokáig nem fogja belassítani semmilyen alkalmazás, főleg, hogy fullhdra kell dolgoznia.
De persze ez a mi esetünkben (szerintem a tiedben is meg az enyémben is) nem releváns probléma, mert mire oda érünk, addigra már a Honor is meg lehet a MI6 is új gazdájánál fog ketyegni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged