- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
ekrisztian #132343 üzenetére
Jaja. Annó amikor az M1L a kezemben volt, azért rápróbáltam a Morelocal-ra, de nem engedte sajnos.
Ettől függetlenül viszont én továbbra is nyitott vagyok a T3 Smartisan-ra, ha végre megjelenne, mivel a kínai ismerősök nagyon meg vannak elégedve a Smartisan stabilitásával és biztonságával: szóval azért van előnye a zártságnak is. Rebesgetik, hogy a későbbiek folyamán elképzelhető, hogy lesz majd egyszer csak magyar nyelv is a Smartisan-nál. Esetleg megkérdezem valahogy a Smartisan-t... legfeljebb elhajtanak.A Nuts Pro egyébként nekem is nagyon bejön kinézetre, viszont nagyon-nagyon csúszós telefon... szilikonos tok nélkül "veszélyes" kézben tartani. Lehet is kapni hozzá és úgy már nagyon jó kézbe venni.
Beszédes, hogy mint láthattátok, esti képeket máris szebben lő, mint a Mi6.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ingatlanos topic!
- EAFC 26
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest