Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
citkar #132159 üzenetére
Köszi, én is kb erre jutottam. Ahogy nézem ilyen átmenetben vagyunk, veszik át a nagyoktól a fícsőröket (pl ujjlenyomatolvasó, ez a dual sim dolog), csak lassan
Másik nagy rákfene a kis akksi/gyorstöltés hiánya. Ez a 4X is tetszik, mAh-ban kb tudja azt mint az Mx Base-m, nincs is vele baj, csak ha 50% alatt indul el az ember. Még egy külső akksival is lassú azért feltornászni, hiába a 2A. Type C se nagyon terjed annyira ahogy látom, mondjuk a rengeteg microusb kábelemmel nem is bánom annyira Xiaomiknál látom van IR, gondolom a távirányítós móka miatt, mostaniban is van, kb 1* ha használtam, akkor is poénból
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest