-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Én nem azt írtam, a saomi nem OTG képes. Azt írtam nem lett kipróbálva mivel ez a képesség minket nem érdekel!!! Tápellátás nélkül mégis hogyan akarsz egy USB eszközt működtetni? Az OTG-nek pont az a lényege, hogy az eszköz(telefon) képes meghajtani és működtetni egy másik eszközt az USB-n keresztül.
Tehát ha nem jön ki "villagy" a telóból nem fog egy egyszerű kártyaolvasó sem működni.
(#127579) Somatom
Neked azért kerestem mert azt írtad "Na, egy ilyen mágneses cucc kéne nekem". Utána leírtam azt is, hogy engem nem érdekel és nem is tesztelem. Csak kerestem neked de többet nem fog előfordulni!
Ugye nem gondolod hogy először veszek egyet és letesztelem neked majd el is küldöm ingyéé vagy még fizetek is hogy elküldhessem? Ez nem milliós cucc.Ha nem próbálod ki honnan tudod, hogy nem működik belelátsz a képen keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest