- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
#125933) Duliee:
A BV6000 elég jó igen, kipróbáltam rövid idő erejéig, de most is közeli ismerős használja, ha valaki strapásabb telefont keres jó megoldás lehet. Ugyan komolyabb erőbehatás még nem érte, ezzel kapcsolatban nincs személyes tapasztalat, de elég bumszli, remélem bírni fogja sokáig.
Az akkuja is elég korrekt a mindennapos használat mellett, teljesítménye is elegendő a többségnek, minden működik rajta. Azt hiszem 60 körül jött ki a végösszeg, szóval vállalható.A topikja rövid, de a néhány tulaj elégedetten használja, ahogy érdeklődtem nekem ez jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest