-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest