- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #103716 üzenetére
Szerinted mostanság az 5 collosok között ha nincs nagy igényem, csak, hogy:
-Kisebb legyen, mint a Lead1
, magyarul a sors nem kísértése miatt inkább maradjunk az 5 collnál (tudom keret így úgy, jobb a kisebb rájöttem)*De könnyebben megfogható legyen az biztos... szegény 4,7esek eltünedeztek sajnos.
-HD kijelző esetleg nem ártana
-Ne legyen lassabb, mint a lead1, mtk6582 bőven elégde tényleg nem értem a nagy kapkodás mire van. Komolyan.
-Ne legyen ultra alja a kamera.
-Ne legyen ultra alja az akksi, sőt jó ha jobb, de a THL4000 hízottsága kicsit sok azért.
-4G nem érdekel igazán, a 3G bőven jó sebességet hoz, nem ezen akarok okosba letölteni.Pénzügyileg a 150 dodó kinti ár a maxi nagyjából. A leagooval amúgy elégedett vagyok, szóval annak is jöhet valami modellje.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest