Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szerinted mostanság az 5 collosok között ha nincs nagy igényem, csak, hogy:
-Kisebb legyen, mint a Lead1
, magyarul a sors nem kísértése miatt inkább maradjunk az 5 collnál (tudom keret így úgy, jobb a kisebb rájöttem)*De könnyebben megfogható legyen az biztos... szegény 4,7esek eltünedeztek sajnos.
-HD kijelző esetleg nem ártana
-Ne legyen lassabb, mint a lead1, mtk6582 bőven elég
de tényleg nem értem a nagy kapkodás mire van. Komolyan.
-Ne legyen ultra alja a kamera.
-Ne legyen ultra alja az akksi, sőt jó ha jobb, de a THL4000 hízottsága kicsit sok azért.
-4G nem érdekel igazán, a 3G bőven jó sebességet hoz, nem ezen akarok okosba letölteni.Pénzügyileg a 150 dodó kinti ár a maxi nagyjából. A leagooval amúgy elégedett vagyok, szóval annak is jöhet valami modellje.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, magyarul a sors nem kísértése miatt inkább maradjunk az 5 collnál (tudom keret így úgy, jobb a kisebb rájöttem)*De könnyebben megfogható legyen az biztos... szegény 4,7esek eltünedeztek sajnos.