- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
Nos gyerekek , aki azon gondolkozik hogy az aliexpress es Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. tól vegyen bármit is, az kétszer is gondolja át ....
röviden: kb egy hónapja próbálom gariztatni a jiayu s3 am le se xarnak....
kicsit hosszabban ( a teljesség kedvéért): elkezdődött egyfajta beszélgetés miszerint én jeleztem az eladónak hogy a beszédhangszóróval van probléma, válaszolt is hogy megoldják és ha úgy jó nekem küldenek alkatrészt, amit vagy belerakok én vagy elküldöm a magyarországi képviseletnek ( sokan tudják kiröl van szó) és ők megcsinálják..
ennél jobb nem is lehetne gondoltam még kinába se kell visszaküldeni....csakhogy itt meg is állt a történet kb 3 hete se a chigon csapat , se a magyar képvislet nem reagál semmire még annyira se méltatnak hogy kabberöviden ennyi a történet lehet valakinek jó tapasztalatai vannak velük kapcsolatban , nekem sajnos nem...és azért irtam le hogy ne a saját károtokon tanuljatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest