Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
fecg21 #10027 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Egy jó kereskedő legyen az akár kinai vagy magyar vagy hottentotta,nem az áru milyensége,olcsósága szerint kezeli a vevőjét.
Az hogy valami olcsó,még nem jogositja fel az eladót arra hogy lesza..ja a vevőt.
Nekem az első kinai rendelésem a pandawilltől volt és pont akkori sláger tablet.Na persze hogy nem volt nekik,de ezt nem tüntették fel a weboldalon.Sok heti hitegetés után muntam és visszakértem a pénzem.Nekem ez elég volt ahhoz hogy soha többet nem rendelek onnan.Na ezt érték el nálam a hazudozásukkal.
Aztán rátaláltam az iosen.comra,ahol nagyonkorrektek és gyorsak voltak.Viszont ők megszüntették a paypalt.Amikor rákérdeztem náluk,ajánlották a minideal.net oldalt,valószinüleg van érdekeltségük mert hasonló a felépitése a shopnak.
Azóta a minideal-tól rendelek.Ők gyorsak,rendesek és a készlettel kapcsolatban nem hazudnak.Ha nincs nekik,akkor kiirják.
Örömmel látom hogy mások is rendelnek tőlük és elégedettek.
Talán van aki az én ajánlásomra talált rá a minideal-re,az meg külön jó érzés.
Bocs az off-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest