- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm! A Desire meggyőző!
-
zolikaDB
veterán
válasz
DemonDani #13290 üzenetére
Köszönöm.
Tkp nem nekem lenne a telefon, a pepecselés már nem nagyon hiányzik, illetve akinek lenne, az nem piszkálgatja. 3GS-em van nekem is, de az itt kint is 4-500€.
Nem kell stapatelefon, csak valami egyszerű, de nagyszerű, és nem használtan, ez fontos, továbbá szolgáltatós sem rossz, de független jobb lenne, mert nem lennék egy adott kínálatra korlátozva.
Mivel nem ismerem az Androidot, és az alattuk lévő hardware-felhozatalt, ezért kértem konkrét típus-ajánlatot.
Mi az a Gio? -
zolikaDB
veterán
Üdvözletem minden Android felhasználónak!
Nem biztos, hogy a legjobb topicban járok, de ti, mint felhasználók, gondolom sokféle készülékkel rendelkeztek.
És itt jönne a kérdésem:
melyik Androidos telefont ajánlanátok nekem olyan ~50-60e ft körüli áron? WIFI, viszonylag nagy és jó kijelző, gyors, akadásmentes működés és ne recsegjen-ropogjon az elsődleges feltételek.
Esetleg HTC Chacha, Salsa szóba jöhetne? Vagy valami bestbuy?
Aktív témák
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest