Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm! A Desire meggyőző!
-
zolikaDB
veterán
válasz
DemonDani #13290 üzenetére
Köszönöm.
Tkp nem nekem lenne a telefon, a pepecselés már nem nagyon hiányzik, illetve akinek lenne, az nem piszkálgatja. 3GS-em van nekem is, de az itt kint is 4-500€.
Nem kell stapatelefon, csak valami egyszerű, de nagyszerű, és nem használtan, ez fontos, továbbá szolgáltatós sem rossz, de független jobb lenne, mert nem lennék egy adott kínálatra korlátozva.
Mivel nem ismerem az Androidot, és az alattuk lévő hardware-felhozatalt, ezért kértem konkrét típus-ajánlatot.
Mi az a Gio? -
zolikaDB
veterán
Üdvözletem minden Android felhasználónak!
Nem biztos, hogy a legjobb topicban járok, de ti, mint felhasználók, gondolom sokféle készülékkel rendelkeztek.
És itt jönne a kérdésem:
melyik Androidos telefont ajánlanátok nekem olyan ~50-60e ft körüli áron? WIFI, viszonylag nagy és jó kijelző, gyors, akadásmentes működés és ne recsegjen-ropogjon az elsődleges feltételek.
Esetleg HTC Chacha, Salsa szóba jöhetne? Vagy valami bestbuy?
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest