- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Állvány topic
Aktív témák
-
rayman2006
tag
Hello
Van olyan program ami telefonon lévő összes feltelepített alkalmazásoknak,játékoknak,telepítő file-t össze gyűjti?
Ha teljes formatálást csinálok vagy telefon csere ,könnyen vissza tudjak tenni eddig használt programokat és játékokat mindent ne keljen megkeresni újra mi volt rajta.
Köszönöm -
rayman2006
tag
Androidra létezik-e szövegértés magyarul amit mondok beírja pl:sms?
-
rayman2006
tag
válasz
DemonDani #15591 üzenetére
Hello
Nekem is olyan nyomkövető progi kellene ami,amit tolvaj vagy aki használja nem veszi észre rá kerestem be azonosították helyzetét nem látszik telefonon semmi nem tilt le semmit.Nehogy csináljon vele valamit ne találjam meg mert észre vette,hogy bemértem.Meg lehessen találni bármikor mikor tolvaj nyugodtan használja.
Van ilyen?
Köszönöm -
rayman2006
tag
Hello
Milyen progi van ami kiírja mi fút(eszi) cpu-t, illetve aksit?
Milyen progi-val lehet kilőni futó alkalmazásokat,olyat amivel nem tudok kárt tenni.?
Most lett új LG Optimus Black elégé gyorsan merül ha nem is csinálok vele semmit elvileg semmi nem fut
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest