Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
realee
tag
Köszi a válaszodat!
MixZinget ismerem, az is eljátszotta nálam az önműködést. Elég zavaró. De van egy rossz megérzésem hogy amikor a zsebemben van, valamilyen úton-módon megnyomódik valahogy valahol és azért indul a zene, nem szoftverhiba. PowerAMP tényleg nagyon jó, de végleges megoldást keresek.
Előző hsz-emben már leírtam hogy működik az, csak vannak rosszul megírt programok (pl. az az airhockey játék amit leszedtem anno, az rosszabbul nézett ki mint ez és nem működött a 2 player, ezen amit írtam meg zsírul működik).
Szótárat is most megtaláltam, köszi. Most már csak spanyol szótárat keresek (hogy színesebbé tehessem az unalmas angolórákat
).Köszi még egyszer!
Aktív témák
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- 9900k + 48GB DDR 4 + RTX 3060ti konfig eladó kérésre monitorokkal, hangrendszerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).