Hirdetés
Aktív témák
-
Istwan
tag
Én is használtam ezt a hangfelvevöt. fülessel egyértelmü hogy nem fogod hallani a felvételen.: Mivel HTC gépeken nem a belsö rendszerböl veszi fel a partner hangját hanem a külsö hangszoróból (ahol te is hallod), igy rafinált módon (hogy hallhato legyen a felvételen), ugy felerösiti a hangját, mintha kihangositva lenne. Én belefáradtam hogy minden hiváskor le kell vennem a hangeröt hogy a mellettem álló ne halja.
Sajna meg kellett szabadulnom az Astro file managertöl is mert a régebbi verz kb. 800-tol számol vissza és kéri az ujabbik verzt. Az ujabb verzio meg 2 naptol számol vissza "mert" béta.
Ha valaki tudna segiteni abban, hogy tudnék fájlokkal teli mappákat a föképernyöre kitenni, megköszönném.... de szerintem még sokan....
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest